Dressing

På denne side finder du opskrifter på lækker dressing, som kan bruges til salater, grøntsagsstave eller som tilbehør til aftensmaden. De er alle nemme og hurtige at lave.

Jeg ønsker dig god fornøjelse i køkkenet! 

Nem dressing med olie og eddike

Hvis du ønsker en simpel, nem og smagfuld vinaigrette til din salat, vil jeg varmt anbefale dig min opskrift på vinaigrette. Denne består af olie, eddike og dijonsennep. Den har en lækker syrlig smag, som virkelig får det bedste frem i en grøn salat.

Tahin dressing

En evig favorit er min opskrift på tahin dressing. Denne bruger jeg ofte til mellemøstlige retter, men serverer den også gerne som dip til grøntsagsstave. Den er virkelig nem at lave, da man blot rører tahin, citronsaft og vand sammen. Man kan smage til med salt, honning eller hvidløg.

Balsamico dressing

Til tomatsalat er min opskrift på hjemmelavet balsamico glace virkelig lækker. Denne er utrolig nem at lave, da man blot skal koge balsamico eddike ind til det bliver karamelliseret. Denne er derfor dejlig sund og smager tilmed fantastisk. Man kan virkelig pynte sine salater fint med denne glace, da den får en karamelagtig konsistens, og man derfor kan fordele den fint ud over salaten.

Creme fraiche dressing

Min opskrift på kold bearnaise sauce er utrolig lækker og er lavet på creme fraiche. Jeg tilsætter estragon og bearnaiseessens, så den smager som en kold bearnaise. Man kan bruge den på samme måde som en almindelig bearnaise sauce. Jeg bruger den ofte til en god bøf med grøntsagsfritter.

Mormordressing

En flødedressing med citrondressing kaldes også en mormordressing. Det er en fantastisk dressing til grønne salater, gerne af den helt simple slags med sprøde salatblade og måske lidt frugt eller bær.