Drikkevarer

Her har jeg samlet alle mine forskellige opskrifter på drikkevarer. Alt fra forfriskende læskende drinks til lunende hyggelige drikke.

Kaffe, matcha latte og chaite er store hit hos mig i hverdagen, når jeg har lyst til en kop med velsmagende forkælelse.

Når klokken ringer weekend, er det dog tid til drinks, som du også finder opskrifter på her på siden. Når jeg har gæster, serverer jeg ofte en drink inden middagen, da det er en dejlig måde at vække appetitten på. Du finder blandt andet opskrifter med vodka, gin eller rom, hvor jeg mixer med forkellige ingredienser for at få en god balance mellem syrlighed, sødme og alkohol.

Siden her indeholder også mange opskrifter på lækre og sunde smoothies. Jeg er vild med at lave grønne smoothies, hvor jeg ofte bruger spinat. En anden favorit er smoothies med bær, hvor jordbær og blåbær er mine yndlings.

Jeg håber, at du får lyst til at prøve nogle af mine opskrifter på lækre drikkevarer. God fornøjelse!

Underkategorier

Drinks

Skønne drinks og cocktails

Drinks med gin

Om sommeren elsker jeg kølige og læskende drikke. Prøv min gin tonic med jordbær og grape. Denne er perfekt som en velkomstdrink og ser utrolig indbydende ud. Den har en sommerlig smag af jordbær, som afbalanceres af grapefrugtens syrlige smag. Den tager sig virkelig flot ud i glasset og har en fin lyserød farve.

Matcha latte

Min opskrift på matcha latte laver jeg hele året rundt. Macha er finmalede grønne teblade, som indeholder massere af mineraler, antioxidanter og vitaminer. Dette gør den utrolig sund og næringsrig. Jeg laver min macha som en macha latte, da dette gør den utrolig cremet og lækker. Jeg foretrækker havremælk, man kan bruge lige den type, man har lyst til. Machaindeholder en lille smule koffein, som giver en let opkvikkende effekt.

Moon milk

En anden sund favorit er min moon milk, som laves på plantebaseret eller almindelig mælk. Den indeholder lækre varmende krydderier, herunder kanel, kardemomme og muskatnød. Drikken er varm og perfekt at nyde inden sengetid, da den ikke indeholder koffein.

Grøn smoothie med spinat

Smoothies kan varieres i det uendelige. Prøv min opskrift på grøn smoothie, som indeholder spinat, appelsin og banan. Den bliver utrolig cremet og er fyldt med vitaminer. Jeg nyder at spise den til morgenmad som en smothiebowl med lækre toppings, hvor mine favoritter er figener, jordbær og nødder. Det er en sund og nem morgenmad. Den er også god til et lille mellemmåltid og kan tages med på farten.