Frokost

Det kan være svært at finde på gode ideer til en velsmagende og sund frokost. Uanset om man skal have madpakke med på farten eller kan nyde frokosten hjemme, kan måltiden midt på dagen godt blive lidt nedprioriteret. Og det er en skam! For der er så mange muligheder for både nemme og lækre retter, der giver god energi helt til aftensmadstid.

Mine bedste opskrifter på lækker og sund frokost

For mig kan en god frokost bestå af alt fra rugbrødsmadder til en sund grøn salat. På denne side har jeg samlet en masse opskrifter på herlige frokostretter til både madpakke, hjemmekontoret eller til weekendgæster. Der lidt til en hver smag, da siden både indeholder opskrifter på vegetar, veganer og klassiske frokostretter.

Underkategorier

Madpakke

Inspiration til en lækker og sund madpakke
Hønsesalat

Pålæg

Pålæg til rugbrød, sandwich og andre lækkerier

Smørrebrød

Opskrifter på højtbelagte luksus smørrebrød

Hjemmelavet rugbrød til frokost

Jeg vil først og fremmest anbefale dig at prøve min opskrift på rugbrød. Det er meget nemmere at lave, end man lige tror. I opskriften guider jeg dig igennem alle trin, så du på en nem måde kan lave dit helt eget rugbrød. Det kan forvandle en kedelig madpakke eller diverse frokostserveringer til et sandt luksusmåltid!

Ekstra lækker frokost i weekenden

Når jeg får gæster til frokost i weekenden, kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af det. Prøv min opskrift på forskellige variationer af smørrebrød, hvor jeg giver mange ideer til, hvordan du kan lave dit smørrebrød. Jeg serverer ofte smørrebrød på et bræt, så de tager sig virkelig pænt ud. Hvis du laver forskellige varianter, er der lidt til enhver smag og dine gæster kan selv vælge deres favorit. Jeg kan særligt anbefale min laksemousse og min opskrift på hønsesalat, som smager fantastisk på et stykke godt rugbrød.

Nemme frokostopskrifter til madpakken

Til madpakken er jeg vild med min opskrift på pølsehorn. De er nemlig nemme at fryse ned, og så kan jeg tage dem op om morgenen, så de er tøet op ved frokosttid. De er derfor virkelig gode at have med på farten, da de holder sig friske og lækre i lang tid. Denne opskrift er virkelig nem, og jeg laver altid en stor portion, så jeg har lækre pølsehorn i fryseren til lang tid.

En anden favorit er min opskrift på gulerodsbrud, som smager helt fantastisk. Jeg tilsætter fuldkornsmel og solsikkekerner, som giver et højt indhold af fibre. De er perfekte at have med på farten, men smager også skønt, når de lige er taget ud af ovnen.