Gæstemad

Jeg elsker at have besøg af både venner og familie til middag. Det giver altid den perfekte anledning til at kredse lidt ekstra om maden. Gæstemad kan virkelig være et hyggeligt projekt, men  kan også hurtigt blive komplekst, når man gerne vil sætte noget ekstra lækkert på bordet. Her finder du massevis af gode bud på retter, du kan servere for dine gæster uden kaos i køkkenet.

Lækre hovedretter

Er du til en klassisk servering med kød og grønt, vil jeg anbefale min opskrift på lammekrone med pistacie og bagte gulerødder. En mere uformel servering kunne være chili con carne af oksebov, der byder på mørt kød og masser af smag. Har du brug for en vegetarisk opskrift, så er min opskrift på tacos med svampe virkelige lækre – servér dem eksempelvis til en hyggelig tøsemiddag!

Den perfekte 3-retters

Er du på udkig efter en lækker men overskuelig 3 retters menu, som du kan servere for dine gæster?

Så kan bruschetta være et godt bud på en smagfuld og simpel forret. Til hovedret er kulmule med græskarmos og brunet smør en overdådig servering, der smager som havde man brugt timevis i køkkenet. Desserten kunne eksempelvis være min chokolademousse med kaffe, der kan laves på forhånd, så du kan hygge med dine gæster.

Jeg håber, du finder nogle opskrifter, der passer perfekt til din anledning!

Tapas: gæstemad der kan laves på forhånd

Er du på udkig efter nem gæstemad, som blot kan sættes på bordet, når gæsterne kommer, så kan du finde mit opskriftindeks på tapas lige her.

Vegansk eller Vegetarisk gæstemad

Får du besøg af vegetariske gæster, kan jeg varmt anbefale at servere en lækker risotto, sørg blot for at bruge grøntsagsbouillon i stedet – find mine opskrifter på risotto her.  Har du lyst til at kaste dig ud i et hyggeligt projekt, kan du også overraske dine gæster med vegansk sushi!