Grød
Grød er virkelig et dejligt måltid at starte dagen på. Den mætter så dejligt og kan serveres både varm og kold. De fleste forbinder nok grød med den klassiske havregrød. En ret der af flere er blevet stemplet som kedelig, men efter min mening er havregrød virkelig lækkert, hvis blot man tilføjer lækre toppings (og kender den hemmelige ingrediens, som jeg bruger her).
Grød kan også laves kold, hvor man blot blander ingredienserne sammen, og lader det stå natten over: altså overnight grød. Det er uden tvivl en favorit herhjemme, når man gerne vil have maden med på farten eller blot vil spare lidt tid om morgenen. Prøv eksempelvis den ret så populære chiagrød, som netop bare skal smækkes på køl. Har du dog mere tid – fx i weekenden – vil jeg virkelig anbefale bagt havregrød med banan. Både smag og konsistens gør, at det næsten føles som at starte dagen med kage til morgenmad!
Ellers håber jeg, at du har lyst til at blive inspireret af mine andre opskrifter herunder.