Mormormad

Mange kan sikkert huske barndomsminderne fra deres bedsteforældres hjem. Besøgene hvor man altid blev forkælet i stor stil – specielt med god hjemmelavet mad! Mormormad byder på massevis af danske traditionelle retter, hvor den hemmelige ingrediens altid er, at den skal laves med en ordentlig skefuld kærlighed. Det er nok også derfor, at mormormad smager af hygge og nostalgi! Prøv eksempelvis min egen mormors opskrift på lækre frikadeller eller klassikeren brændende kærlighed, som jeg har tilladt mig at give et lille twist. Eller hvad med at lave hjemmelavede sprøde tarteletter?

Mormormad er ikke kun sovs og kartofler men byder på mange forskellige smagfulde retter. Jeg håber, du får lyst til at kaste dig ud i en af mine opskrifter, der hylder det danske køkken!

Hvad er mormormad?

Mormormad er blevet en hyggelig betegnelse for de traditionelle danske retter. Tarteletter, frikadeller, boller i karry, stegt flæsk og koteletter i fad. Begrebet udspringer nok af, at der er tale om de retter som mormor altid lavede bedst – og hvor opskrifterne ofte er gået i arv generation efter generation.