Pasta
Pasta opskrifter er fantastiske til både hverdag og fest. Alt fra verdens bedste bolognese, der skal simre i timevis, til en lynhurtig omgang kødboller i tomatsauce.
Pasta fremstilles af mel og vand og/eller æg. Alt efter, hvordan pastaen formes og anvendes, har den forskellige navne. Alt fra nudler, der ofte bruges i wokretter, til italiensk pasta som spaghetti, fettuccine og penne. Pasta er også en essentiel ingrediens til lasagne i form af lasagneplader til at skabe lækre lag af pasta og sauce. Prøv eksempelvis min populære linselasagne eller lasagne med laks.
Her på min side finder du et stort udvalg af pastaopskrifter til alle anledninger
En af mine mest brugte opskrifter med pasta er min ovnbagte tomatsauce. Her tilberedes grøntsagerne sammen i et fad i ovnen, inden det moses sammen til en smagfuld tomatsauce. Så lækkert og så nemt!
Et andet hverdagshit er min opskrift på pasta med tun sauce. Her laves en sauce af dåsetun, hvidvin og kapers, og det er slet ikke til at forstå, at noget så simpelt kan smage så godt.
Jeg vil også anbefale dig at prøve min vegetariske bolognese eller denne skønne opskrift på svamperagout, hvis du er på udkig efter kødfri opskrifter.