Suppe

For mig er supper alt andet end kedelige. Ved at bruge ingredienser, som er i sæson, kan man forvandle mange grønstager til en hjemmelavet, cremet og nem suppe. En lækker topping er afgørende for smagfulde og interessante supper. Jeg kan godt lide at tilføje noget sprødt eller knasende til topping, da dette giver en dejlig kontrast til en blød og cremet suppe. Jeg er særlig vild med sprødristet bacon eller serranoskinke, som er en nem måde at tilføje sprødhed til suppen.

På denne side finder du alle mine opskrifter på nemme og lækre supper. Jeg håber, du vil blive inspireret!

Opskrift på lækker jordskokke suppe

En nem måde af få flere grøntsager indenbords er ved at lave en dejlig grøntsagssuppe. Grøntsager bidrager med en god fylde og smag til suppen. Ofte tilsætter jeg lidt fløde eller kokosmælk, der fremhæver grøntsagernes smag. Prøv min opskrift på jordskokke suppe, hvor hvor jordskokker ristes i ovnen og herefter blendes med fløde. Denne suppe er virkelig nem og bliver utrolig cremet. Perfekt til en efterårsdag med ondt i halsen.

Nem opskrift på suppe med ærter

Supper er ikke kun efterårs- eller vinterspise. Alt efter hvilke grøntsager, man anvender, kan man sagtens lave en frisk og let sommersuppe. En af mine bedste opskrifter om sommeren er ærtesuppe med bacon og mandelknas, som smages til med citronsaft, der giver en syrligt og liflig smag.

Smagfuld miso suppe

For at variere i smagsindtrykkene, kan jeg godt lide at lave supper med et asiatisk twist. Min opskrift på miso suppe er en af mine thai favoritter. Denne er virkelig nem at lave og man kan variere fyldet alt efter hvad man lige har lyst til.

Spicy mexicansk suppe

En anden favorit er min opskrift på tacosuppe, der er dejlig spicy og varmende. Jeg topper suppen med knuste tacos, som giver dejligt crunch. Jeg tilfører også kurrender og avocado, som giver suppen lækker friskhed.