Wok og nudler

Wok og nudler er fantastiske hverdagsretter, som er en nem måde at få maden på bordet uden at stå flere timer i køkkenet. Smagen er der dog på ingen måder sparet på! Alle retterne er fyldige og har massere af velsmag.

Få mine bedste opskrifter på wok og nudler

På denne side har jeg samlet alle mine bedste opskrifter på wokretter og retter med lækre nudler. Alt fra lækre nudelsalater og bowls til fyldige wok-retter, der kan bikses sammen i en fart. Jeg varierer ingredienserne alt efter sæson, og tilføjer ofte ekstra sprøde grøntsager til retterne. I mange af opskrifterne finder du også kød, fisk og skaldyr som rejer, kylling, oksekød og and. Det er virkelig kun fantasien, som sætter grænser!

Jeg håber, du vil have glæde af mit opskriftsarkiv og vil blive inspireret til at prøve opskrifterne.

Wok med nudler

Nudler er god som basisingrediens i wokretter. Jeg er særlig glad for risnudler, som er dejlig nemme at tilberede. Hvis jeg er ekstra sulten, bruger jeg fuldkornsnudler, som giver ekstra mæthed og fylde til retten. Man kan også anvende ris til sin wokret. Her er jeg særlig glad for basmati- eller jasminris.

Lækre opskrifter på wok

Jeg laver altid en sauce eller dressing for at fremhæve fyldets smag. De fleste bruger kokosmælk i deres retter, men prøv også at lave en let syrlig dressing, f.eks. den jeg bruger i min opskrift på wok med oksekød og nudler. Her indeholder dressingen soja og limefrugt, som tilfører retten mere friskhed. Denne ret indeholder også oksekød, som steges i tynde strimler, hvilket giver utrolig mørt og smagfuldt kød.

Prøv også min opskrift på wok med rejer, nudler og squash, hvor dressingen er en honning-soja-sauce med peanutbutter. Jeg tilsætter en masse grøntsager, som gør den frisk og sprød. Jeg er vild med rejer i wokretter, som jeg i denne ret har marineret for at tilføje en perfekt sød/spicy smag.

Hvis jeg har lyst til en wok med grøntsager, laver jeg ofte min opskrift på wok med nudler og grøntsager. Denne opskrift er utrolig nem og virkelig velsmagende. Jeg laver en cremet peanutsauce med kokosmælk til, som gør retten utrolig cremet.