MARTINY PODCAST // EN NY SÆSON & EN UPDATE // SÆSON 2 EPISODE 1

episode1
Godt nytår! Og supriiiiise!
Yes, det er god nok: Martiny Podcast er tilbage! Og hvor glæder jeg mig bare til at skyde 2. sæson i gang.
Denne sæson vil der (så godt som) hver søndag blive uploadet en ny episode, som I kan lytte til her på bloggen eller i podcast-appen på jeres smartphone. Jeg elsker selv at lytte til podcasts, når jeg løber eller gør rent, og jeg håber, at I også vil finde tid til at lytte til mig og mine gæster, når det passer ind i jeres dag.
Mine håb for anden sæson er, at det vil lykkes mig at producere episoder, som kan inspirere jer til at leve et holistisk sundere liv med både krop og sind i balance, samt få jer til at tænke over, hvordan I  kan skabe en hverdag, der giver mening og bringer glæde. Jeg er ikke selv i mål (og det kommer ingen af os nok aldrig helt), men jeg vil gerne dele min rejse med jer, og så håber jeg, I vil have lyst til at indgå i en god, interessant dialog omkring de emner, jeg tager op. Episoderne vil være en blanding af soloshows, hvor jeg deler mine egne tanker og erfaringer, samt interviews med mennesker, jeg finder inspirerende. Kender du en person, som jeg bare tale med, er du meget velkommen til at sende mig et hint.
Jeg håber, I er lige så spændte som mig 🙂
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP


{ I denne episode kan du høre om… }
… mine håb og drømme for 2. sæson af Martiny Podcast
… hvorfor jeg har valgt at lave endnu en sæson
… hvad jeg håber at bidrage med
… hvad jeg håber på at få igen
… hvad der er sket i mit liv siden sidst
20 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Yay, hvor dejligt ! Jeg har ventet så længe på sæson 2, at jeg her i december måtte høre sæson 1 igen.

 2. Sikke da en dejlig overraskelse at vågne op til her i det nye år! Det er bare så hyggeligt at lytte til dine podcasts! 🙂
  Glæder mig til at høre mere om en masse interessante emner. Og rigtig godt nytår!

 3. Dejligt med en ny sæson – bliver spændende at følge med 🙂
  Fedt at du har fået en praktikant, skal du ikke også selv i praktik her i forårssemestret eller har du valgt at udskyde det?
  Godt nytår

 4. Hvor er den en feed start på det nye år!! Glæder mig allerede til alt det gode indhold! En potentiel gæst kunne være sangerinden Szhirley! Den kvinde er så fuld af optimisme og livsglæde på trods af et liv med bump på vejen. Det er fantastisk at se hvordan hun holder humøret oppe og fortsætter med et misundelsesværdigt drive! <3

 5. Juhuuuu! Jeg håbede sådan den var endnu en podcast sæson du teasere for på Snappen for noget tid siden 🙂 Jeg glæder mig til at følge med endnu en sæson – Jeg er sikker på, den nok skal blive forrygende!

 6. Hvor lyder det spændende med en ny podcast. Jeg glæder mig til at lytte med fremover!
  Venlig hilsen
  Gustavo Woltmann

 7. Jubii! Dejligt at din podcast er tilbage 🙂 Jeg glæder mig til at lytte meget mere med – sender dig lige en mail med en spændende person som jeg synes du skal tale med! <3 God aften.

 8. Det lyder bare så godt med mere dybde Emma. Du er langt fra alene om interessen for en hollistisk tilgang til livet. Jeg glæder mig til flere solopodcasts, men også dine samtaler med andre.

 9. Yay, det er simplethen så fedt! God god måde at starte 2017 på, har simpelthen nydt din første sæson så meget!

 10. Kan virkelig godt lide dine podcasts, god afveksling til musik i ørerne 🙂 dejlig fortællerstemme du har, og jeg ser frem til flere rene Emma-podcasts + work/life balance-indslag og mere om at være effektiv og smide den dårlige samvittighed væk – noget jeg selv kan arbejder med 🙂

Skriv en kommentar