Martiny Podcast // Episode 03: Christina Barré

 

Så er det sørme allerede blevet tid til 3. episode af Martiny Podcast! Det er fedt at høre, at I synes om sidste uges episode, og jeg bliver simpelthen så glad, når I fortæller mig, at podcastet har kørt i baggrunden, imens I har vasket op, eller at det har gjort det lige liiidt nemmere at komme afsted på en løbetur. Det er jo netop det, der gør podcastmediet så monster smart, og jeg elsker tanken om, at jeg kan skabe inspirerende og motiverende indhold, I kan have med jer over alt.

I dagens podcast har jeg fået fornemt besøg af Christina Barré – eller bare Chris, som jeg fandt ud af, hun helst vil kaldes. Nogle af jer kender hende måske fra bloggen BitteBitte.dk, men jeg lærte personligt først seje Chris at kende, da hun fik arbejde hos mit blognetværk BloggersDelight. Her arbejder hun som Blog Community Manager, hvilket kort fortalt betyder, at hun er min “blogger-mor”. Hvad det mere præcist indebærer, og hvordan i alverden hun har scoret det, der for hende (og sikker mange andre) er drømme jobbet som blot 25-årig, kan I høre mere om i podcastet, hvor hun deler sin inspirerende historie. Chris har så meget karisma og pondus, hvilket jeg virkelig beundrer hende for, og som jeg tror, I vil mærke, når I lytter med ?

LYT MED HER ELLER PÅ MOBILEN I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… Chris’ karrierevej, og hvordan hun er endt, hvor hun er i dag
… arbejdsglæde og balancen mellem fritid og job
… stillingen som “blog manager” hos Bloggers Delight
… at finde og “opfinde” nye bloggere til netværket
… muligvis at være den dansker, der læser flest blogs
… hvordan blogmediet kommer til at udvikle sig
… at være glad for der, hvor man er
.. at netværke og efterlade gode indtryk

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Sidste weekend gik jeg en lang tur med podcastet i ørerne, og inden jeg så mig om havde jeg gået laaangt væk, haha! I denne weekend skal jeg gøre det samme. Det er så optur du laver de podcasts!!!!

  2. Rigtig dejligt interview, Emma. 🙂 Chris er spændende at lære om, også selvom jeg ikke er helt enig med hende mht. Bloggers Delight. 😉 Men jeg synes, hun er enormt spændende, og det er fedt, at hun har et job, der bringer hende så meget glæde, og at hun har formået at gå en anden vej end de fleste – jeg er en sucker for den slags historier. 🙂
    Tak for endnu et fantastisk podcast! Du er for vild. 🙂

Skriv en kommentar