Martiny Podcast // Episode 04: Simone Holland-Møller

Så blev det endelig podcast-lørdag! Wuhu! Jeg håber, I glæder jer til endnu en episode af Martiny Podcast ?
I dag tager jeg en snak med søde Simone, som I måske kender fra bloggen SimoneMoelle.com. Simone arbejder som Chief Marketing Officer i en startup-virksomhed, som hun virkelig brænder for at se vokse. Hvorfor hun har valgt en stilling hos et mindre startup i stedet for i en stor, veletableret virksomhed, kan I høre om i episoden. Vi taler desunden om Simones 2015, der var et turbulent år med et lang forhold, der gik i stykker, en ny kandidat-titel, flere jobskifte samt sorgen over at have mistet sin mor. Simone er utrolig stærk og reflekteret, og det var meget inspirerende at høre om, hvordan hun har håndteret de udfordringer, sidste år bød på.
Til sidst i podcastet tager vi en snak som de kosmetiske behandlinger, Simone har fået lavet, og jeg får stukket lidt til mine fordomme. Jeg synes, det er et super interessant emne, og jeg kan både forstå Simones argumenter samtidig med, jeg har svært ved at slippe min grundholdning, der forholder sig ret konservativt og bekymrende til at så mange “fikser sine fejl”. Hvis I har nogle holdninger eller reflektioner om emnet, er I meget velkomne til at dele dem i kommentarfeltet ?

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… at søge sit drømmejob over facebook

… at være professionel blogger
… affiliate marketing til influensers
… at arbejde i et startup
… at miste en forældre
… at håndtere sorg på en konstruktiv måde
… at klare omvæltninger med pondus
… at vælge at få foretaget kosmetiske behandlinger og lidt om fordommene

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Emma, jeg er tosset med dit podcast!
    Jeg har gjort det til en dejlig vane, at have dig og din gæst i ørerne på min lørdags-løbetur, og så er det virkelig ingen sag at komme afsted. Tak! 🙂

  2. At gå med din podcast i ørene på min daglige morgentur med min hund, må altså næsten være guld i mund (eller ørene, hihi) 😀 Jeg er fan af det!

  3. Hvad med at interviewe Julia Lahme? Hun har skrevet nogle ret gode bøger og virker ret interessant. God søndag 🙂

Skriv en kommentar