Martiny Podcast // Episode 08: Ida Blom

ida
Hvor har jeg glædet mig til at dele denne podcast-episode med jer. I denne uge har jeg fået besøg af super inspirerende Ida Blom, der både kan kalde sig selv forfatter, foredragsholder og certificeret life coach, selvom hun blot er i starten af 20’erne.
Idas passion er at gøre en forskel for skilsmissebørn og -unge – at hjælpe dem til at se lyset for enden af tunellen og finde gaven i krisen. Denne passion blev vækket til live, efter Idas egne forældre valgte at blive skilt, og idyllen i den lille kernefamilie pludselig forsvandt. Samme år blev hun student, og det var derfor en tid fyldt med usikkerhed, sorg og forvirring.

I dag er Ida taknemmelig for alt det, der skete, efter forældrene overrakte nyheden om deres skilsmisse. Det er lykkedes hende at finde gaven i krisen, og hun ønsker nu at give sin erfaring videre til børn og unge, der gennemgår en lignende situation. Dette gør hun gennem sine foredrag samt i sine bøger “Fordi du fortjener det” og “Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!)”.

Alt dette og lidt til er hvad, vi dykker ned i denne episode – og giv den endelig et lyt, ligegyldigt om I selv er skilsmissebørn eller ej. Det er de færreste mennesker, der går igennem livet uden at gennemleve en krise, og jeg er overbevist om, at vi kan komme nemmere og mere sikkert ud på den anden side, hvis vi har nogle gode råd og værktøjer med i bagagen. Og dét får I med af Ida i dag. 

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
…hvordan Idas verden forandrede sig, da hendes forældre valgte at blive skilt
… hvordan hun håndterede den sorg, hun oplevede
… at være en ‘fucking forvirret’ teenager
… at ville hjælpe andre skilsmissebørn gennem krisen
… at uddanne sig til coach
… hvad en ‘life coach’ er
… at starte i det små for at forandre sit liv
… at stille de rigtige spørgsmål
… at finde svaret hos sig selv
… at gøre op med, hvordan en familie bør se ud
… at finde guldet i krisen
… hvad Ida har lært af sine forældres skilsmisse 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Emma, din podcast er altså så god. – også er jeg mega glad for at den er weekly. Jeg bliver så glad hvergang der er et nyt afsnit i min feed!

Skriv en kommentar