Grøn omstilling, bæredygtighed og økologi med Emma Slebsager


I denne uges podcast får I lov til at lytte til min søde og inspirerende navnesøster Emmas vise ord. Emma Slebsager skriver på sin blog om temaer såsom grøn omstilling, bæredygtighed og økologi – om at træffe bevidste valg om alt fra at spise plantebaseret og købe færre ‘ting’ til at skifte bank og rejse uden at sætte sig i en flyvemaskine. Emma mener, at små, grønne og bæredygtige hverdagsvaner til sammen kan gøre en større forskel, og derfor deler hun i dette podcastet en masse gode råd til, hvordan du kan skabe nye vaner og leve mere bæredygtigt. I episoden fortæller Emma desuden om Sustain Daily, der inden længe slår dørene op for et nyt webmagasin og fællesskab af bloggere. Her vil man kunne hente ideer og inspiration til en en bæredygtig livstil ét sted, så man nemt kan finde, hvad man leder efter. I kan allerede nu tilmelde jer deres nyhedsbrev her og få små drys bæredygtighed i jeres indbakke.
Jeg håber, at podcastepisoden vil motivere jer til at reflektere over jeres valg i hverdagen. Måske I endda bliver inspirerede og motiverede til at ændre en vane eller to? Dét ved jeg i hvert fald, at jeg blev, efter samtalen med Emma.
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/249134631″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
{ I denne episode kan du høre om… }
… hvad der kickstartede Emmas interesse for bæredygtighed
… hvordan små valg sammen kan en større forskel
… de bæredygtige valg og ikkevalg Emma træffer i sin hverdag
… hvordan man kan få mere kvalitet for pengene ved at købe brugt
… at spise økologisk og vegansk
… hvordan man skaber en ny hverdagsvane
… et ønske om at bruge flere penge på bæredygtige initiativer
… hvorvidt plantebaseret mad er en trend

3 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar