Martiny Podcast // Episode 12: Betina Ask

I denne uge har jeg overtalt sødeste Betina Ask til at gæste mit lille podcast. Betina er en af dem, der både er gennem rar og utrolig sej og dygtig til alt, hvad hun foretager sig, og hendes iver og passion har drevet hende til at opnå mere, end hvad de fleste 23-årige kan prale af.
Betina arbejder til dagligt som PR og Marketing Manager for Munthe – ét job, hun tydelig Elsker med stort E. Hvordan hun fik gaflet sit drømmejob så kort tid efter endt uddannelse, er en af de ting, vi tager fat på i episoden, og så taler vi også om Betina Ask Designs, plakatvirksomheden, Betina driver i sin fritid.
Der er ingen tvivl om, at Betina har mange bolde i luftet, og derfor kan I i episoden også høre hende fortælle om, hvordan i al verden, hun får det hele til at hænge sammen. Den glæde og det drive, hun ligger for dagen, er virkelig inspirerende, og jeg håber, I vil lade jer smitte af den gode energi, når I trykker play.
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… Betinas rejse til sit drømmejob

… en barndom med inspirerende forældre
… modet til at turde gå efter sine drømme
… ikke at være bange for at fejle
… skaberlyst og kreativitet
… at være glad for sit 8-16-arbejde
… at være ‘den unge’ + aldersfordomme på arbejdsmarkedet
… hvordan Betina får sin travle hverdag til at hænge sammen
… at drive en virksomhed som en fritidsbeskæftigelse

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Tak for dine skønne podcasts. Har snart hørt dem alle og glæder mig til flere! Og så er din stemme altså virkelig behagelig at lytte til. 🙂

  2. Hej Emma. Som også nævnt i tidligere kommentar så holder jeg også super meget af dine podcast. Jeg har dog tænkt lidt og personligt syntes jeg det kunne være super spændende at høre fra nogle seje kvinder med lidt flere år på bagen ( ikke fordi unge kvinde ikke er seje) syntes bare det kunne være spændende at høre om deres erfaringer og læringer de har taget med sig i livet og evt ting de gerne ville have vist da de var i de forvirrende 20’er (er stadig i dem et år endnu, så skal til at have styr på mit liv 😉 – NOT going to happen) f.eks syntes jeg interviewet med Cille veje var super fedt. Bare en tank her fra og igen tak for et dejligt podcast og blog

    1. Hejsa Camilla 🙂 Det er en super god pointe, og det er bestemt noget, jeg gerne vil stræbe efter i fremtiden – også at få mænd med 😉 Lige nu er mit podcast dog mest min ‘legeplads’, og da tid ikke er det, jeg har mest af i øjeblikket, har gæsterne mest været en del af mit netværk.

Skriv en kommentar