Bevægelsesglæde og en sund balance med Malene Arvin


I dag har jeg inviteret Malene Arvin til at gæste mit podcast til en snak om livet som selvstændig, mor, forbillede, danser, yogi, kæreste og alt muligt der imellem. Og jeg siger jer: I kan godt gøre jer klar til at blive inspirerede – det er nemlig en virkelig en sej dame, vi har fat i her.
For lidt over et år siden åbnede Malene YO studios i Århus. Et nytænkende yoga- og træningscenter, hvor jeg selv har glæden af at dyrke alt fra yoga og ballet til sveddryppede intervaltræning flere gange ugentligt. Da Malene slog dørene op til sit drømmestudie var det med en søn på blot 2 måneder på armen, og hun har siden da balanceret et nyt liv som selvstændig og mor – noget, hun mestrer med ynde og positivitet på trods af de uundgåelige udfordringer.
Malene er oprindeligt uddannet professionel moderne danser, og det kommer ikke bare til udtryk i hendes imponerende lange og stærke fysik samt smidighed, men også i den måde, hun skuer mod verden på. Hun har ingen traditionel uddannelse, men rygsækken er fyldt med rejser og erfaringer, og der er ingen tvivl om, at Malene har mere gåpåmod end de fleste.
Man bliver altid mødt af det største smil, når man træder ind i YO, og derfor var jeg nysgerrig efter at høre mere om, hvordan Malene bevarer sin positive energi, samt hvordan hun håndterer de dårlige dage, som ingen af os kan være foruden. I podcastepisoden tager vi desunden en dybdegående snak om sundhed og balance. Malene deler sine tanker om, hvordan hun mener, mange i dag træffer valg omkring motion og kost på grund af, hvad vi gerne vil, at verden skal tænke om os, i stedet for hvordan, vi gerne vil føle selv. En kompleks debat, som jeg er sikker på, at mange af jer vil finde interessant.
Jeg håber, I vil nyde episoden 🙂 Hav en helt fantastisk lørdag alle sammen!
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… at uddanne sig til professionel moderne danser 

… at vælge at bruge din uddannelse til undervise
… at dele ud af sin glæde for at bevæge sig med andre
… at ønske stabilitet i sit liv og droppe solokarrieren
… at beslutte sig for at åbne et yogacenter halvvejs inde i sin graviditet
… det første travle halve år med både ny baby og ny virksomhed
… at bevare troen på, at man altid kan finde en løsning
… hvordan Malene ønsker at påvirke sin søn gennem sine valg
… at bevare et positiv sind og være taknemmelig for det, man har
… hvad, der for Malene er en sund balance
… madvalg og det at finde den rigtige kost til dig
… at gøre yoga menneskeligt og lettilgængeligt. 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar