MARTINY PODCAST // INTENTIONER & ET ORD TIL DET NYE ÅR // SÆSON 2 EPISODE 2

episode2
Dét søndag, og det betyder, at det er tid til andet afsnit i denne sæson af Martiny Podcast.
I denne uge har jeg et soloshow klar til jer – et godt kvarters tids snak om det nye år, og alt det, jeg plejer at gøre og overveje omkring årskiftet. Hvordan jeg laver lystprægede nytårsforsæt, der handler om læring. Hvad mine intentioner er for det nye år. Og hvorfor jeg vælger et årligt ord.
I kan godt forberede jer på en del hokuspokus (forhåbentlig krydret med et drys selvironi), for som jeg fortalte i sidste episode, er jeg en sucker for alt, der handler personlig udvikling og spiritualitet. Forhåbentlig vil I finde det inspirerende, men tag endelig, hvad I kan bruge, og lad det andet andet ligge 🙂
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
…. hvordan jeg laver positive, lystprægede nytårsfortsæt, der gør mig klogere
… min første krystal, der allerede virker en smule magisk
… hvad jeg gerne vil lære mere om i 2017
… hvordan jeg reflekterer over året, der er gået,
… og bruger det til at sætte en intention for det nye år.
… hvorfor jeg vælger et årligt ord
… mit ord fra 2016 og det nye for 2017

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg lavede en nytårsrefleksion med min kæreste, hvor vi så delte svarene med hinanden bagefter. Det handlede både om, hvad vi var taknemmelige for i 2016, hvad vi ville give slip på, når klokken slog 00, og hvilke drømme og håb vi havde for 2017. Og sidste spørgsmål var sjovt nok: Hvad er dit ord/fokus/løfte til dig selv for 2017?
  Mit ord er tillid.
  Det kom helt spontant, og da vi delte vores svarede, tudede jeg simpelthen – både af taknemmelighed for 2016, men også over hvor meget tid og energi jeg havde brugt på at være bange.
  Derfor var ordet tillid præcis det, jeg havde brug for – og som du selv siger, er det rart med et ord fremfor et traditionelt nytårsfortsæt, da det dækker over flere ting.
  Jeg tager i hvert fald ordet med mig hver dag, og da vi gik tur ved Vesterhavet 1. Januar fandt jeg stenEN, der bare talte til mig, og har skrevet ’tillid’ på den for at minde mig selv om at have tillid.
  Tak for at dele din tanker og dit (fantastiske) podcast <3

 2. Hej Emma
  Jeg er vild med dine postcasts! Jeg synes dog, at din intro, hvor pigen/du synger eller nynner, er utrolig uhyggelig. Det minder mig om noget fra en skræmmende gyserfilm 🙂

  1. Hej Isabel 🙂 Tak! Ej, hvor skørt, at du synes det. Det har jeg aldrig hørt nogen sige før – men jeg må da lige forhøre mig en ekstra gang, om nogle har samme opfattelse 😉

Skriv en kommentar