Martiny Podcast // Miniepisode 06: Netværk & relationer

pod

 

Denne uges podcastepisode er en smule anderledes, da der ikke er nogen gæst. I stedet er det blot mig, der taler til jer, om et emne, hvor jeg føler, jeg har noget på hjerte. Der vil komme lignende soloshows cirka hver 5. episode i fremtiden, og jeg glæder mig til at tage hul på og dykke lidt dybere ned i nogle af de temaer, jeg tidligere har berørt her på bloggen.

I dag taler jeg om netværk og det at skabe gode relationer. Netop ordet “netværk” er blevet brugt af alle de tidligere gæster af podcastet, når de har skulle beskrive, hvordan de er nået til hvor, de er i dag. Derfor synes jeg, det var oplagt at tage fat i begrebet, som jo virkelig er et key-word i alt, der omhandler en moderne karriere, og pille det lidt fra hinanden. For hvad er overhovedet et godt netværk? Og hvordan skaber vi sådan et? Spørgsmål som dette og flere til, er nogle af dem, I kan høre mig fable om i dag. Jeg håber, at I vil synes om episoden og have lyst til at dele jeres tanker om emnet i kommentarfeltet.
#MartinyPodcast

Hvis du er fan af mit lille podcast og har lyst til at dele det med andre, vil jeg opfordre dig til at bruge hashtagget #MartinyPodcast på Instagram og dele et billede af, hvorfra du lytter med. Måske du har planer om at tage dagens episode med på en løbetur, eller måske det kan forsøde dine tømmermænd hjemme i sengen?

LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… hvad et netværk er,

… og hvad, det bør bestå af.
… vigtigheden af et godt sikkerhedsnet
… råd til at skabe gode relationer
… at turde vise sårbarhed,
… at finde sine sociale styrker
… at løfte hinanden
… at sortere i sine relationer 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg kunne skrive en roman af en kommentar til det her indlæg, men jeg vil forsøge at fatte mig i korthed 😉 Du har SÅ mange gode pointer, Emma. Du får virkelig sat ord på alle de tanker jeg selv går rundt med. Jeg synes faktisk det er et UTROLIGT vigtigt emne du tager op, fordi der efter min mening er en virkelig ærgerlig tendens til at networking bliver overfladisk, og at et godt netværk (som jo virkelig bare er blevet et buzzword!) bliver efterstræbt af de helt forkerte årsager. Jeg har selv haft nogle direkte ubehagelige oplevelser og nærmest følt mig udnyttet pga. det.
  Jeg synes det er så fedt, at du vælger at lave et afsnit i din serie, hvor det kun er dig der taler. “Ego rants” (i mangel på bedre ord) er virkelig interessante, især fordi de ofte er upolerede og direkte (noget jeg virkelig elsker). Derfor må du endelig ikke undskylde for mærkelige formuleringer, kludrede sætninger eller sætninger der ikke bliver færdiggjort – det er en del af charmen 🙂 Der er masser af emner, som kunne være spændende at høre dig tale om. Jeg har selv brygget på et indlæg omkring balancen mellem det at være kommerciel uden at det er på bekostning af integritet, og det kunne jeg vildt godt tænke mig at høre dine tanker omkring 🙂
  Rigtigt god weekend <3

  1. Og en roman er mere end velkommen, søde Christine 🙂
   Jeg har ligesom dig også haft nogle ubehagelige oplevelser, hvor jeg har følt mig udnyttet, eller hvor jeg har fundet ud af, at folks interesse i mig ikke skyldtes MIG, men at de ville have noget ud af mig.
   Jeg er glad for, at du synes om min ego rant, haha 😉 Man kan hurtigt komme til at føle sig lidt navlepillende, når man har sagt “jeg mener”, “jeg synes” og “jeg, jeg, jeg” et vist antal gange 😉

 2. Spot on, Emma! Jeg har netop opdaget din fantastiske blog, og er totalt blæst bagover. Hold nu fast et dejligt univers du har skabt dig her. Tak fordi du deler, og tak fordi du sætter ord på dine tanker. Kh. Camilla.

  1. Hej Camilla og velkommen til 🙂 Tusind tak, for de søde ord. Jeg er glad for, at du har fundet vejen til mit lille internethjem.

Skriv en kommentar