MARTINY PODCAST S2E18 // SOLOSHOW // LAW OF ATTRACTION


Dette er om muligt min mest woo-woo hokuspokus-agtige podcastepisode nogensinde… Eller endnu 😉 Det er nemlig tid til, at vi skal snakke om The Law of Attraction. Et emne, der har været stor interesse for, når jeg kort er kommet ind på det, men som jeg alligevel ikke helt har vidst, hvordan jeg skulle gribe an. For hvordan forklarer jeg noget, jeg godt ved lyder fuldstændig tosset, men som jeg alligevel er overbevist om, har ændret mit liv?
I dette podcast har jeg forsøgt både at tale til de af jer, der har efterspurgt en episode om The Law of Attraction, de af jer, der ikke aner, hvad det er, og de af jer, der synes, det er noget værre new age vås. Jeg forsøger at introducere konceptet på to forskellige måder ved både at give den mere logiske og rationelle forklaring samt den meget spirituelle. Begge forklaringer ræsonnerer hos mig, men jeg kan forestille mig, at der vil være en stor del af jer, hvor den lidt mere firkantede forklaring virker mest tiltalende. The Law of Attraction virker heldigvis alligevel – ja, faktisk er det en universel lov, der påvirker vores liv, om vi er bevidste om det eller ej.
Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om episoden, om I mon kender til The Law of Attraction, og om det er noget, der har haft indflydelse i jeres liv. Del endelig jeres tanker og erfaringer i kommentarfeltet 🙂
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… hvad Law of Attraction (LOA) er

… hvordan LOA kan forklares på forskellige måder
… hvordan vores tanker påvirker vores omstændigheder 
… Bogen The Secret, og hvordan den sælger de materielle fordele ved at bruge LOA
… Min erfaring med LOA
… hvordan jeg bruger visualisering i min hverdag
… hvordan jeg manifesterede ting som mine kogebøger, min kæreste og vores lejlighed
… mine bedste tips til LOA og manifestation

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Virkelig spændende og sjovt, at du også kender til LOF.
  Jeg stiftede mit beskendtskab med metoden/filmen, da jeg var studerende og havde krise i gymnasium. Jeg vidste jeg ville noget med musik og jeg ventede kun på at blive færdig med gym. For at overleve de sidste 1- 1 2/2 år, begyndte jeg at finde bøger om spiritualitet og jeg kom forbi LOA. Jeg var i NYC med min mor og ledte efter bogen og pludselig ser jeg den på et marked. Jeg bliver helt “det-er-meningen-det-her-skal-ske-agtig”. Derefter har jeg bare haft fuldstændig sindssyge mange oplevelser, hvor det har hjulpet mig. Jeg er ikke så bange for at sige længere, at jeg tror på det, det kommer nok med alderen. Jeg er ligeglad med, om folk synes det er bims, fordi det virker for mig og det er det vigtigste.
  Jeg ledte i 4 mdr efter noget i kbh, kunne intet finde og 8 dage før min studiestart får jeg noget herovre.
  Som du nævner i podcasten, så hvis man visualiserer/tænker meget på en bestemt person kan man møde dem igen. Dette oplevede jeg for 1 måned siden, hvor jeg havde gået og tænkt over, hvor meget min ene folkeskolelærer havde betydet for mig og hvad han mon lavede i dag. Så ser jeg ham gå på gaden den anden dag.
  Universet er bare vildt, helt aldeles og fantastisk skørt – fedt hvis folk kender mere til det, ikke på den sindssyge måde, men hvis man bare kan starte med at være taknemmelig kan man komme rigtig lang vej 🙂

  1. Hej Nanna
   Hvor er det bare sjovt at høre, hvordan konceptet dukkede op i dit liv. Det lyder lige præcis, som var det skæbnen 🙂
   Jeg er heller ikke bange for at sige, at jeg tror på det – nogle gange orker jeg bare ikke at tage diskussionen, når folk med det samme synes, det lyder alt for skørt. For som du siger, virker det for mig, og det er det vigtigste.
   Universet er virkelig magisk, og det er fantastisk at begynde at kunne trylle med 🙂

 2. Hej Emma.
  Først og fremmest: Jeg er vild med dit podcast! Og dagens episode var virkelig interessant, og klart noget jeg vil dykke mere ned i. Jeg er for nyligt begyndt at skrive tre ting ned, som jeg er taknemmelig for, fra dagen, der er gået – og det giver én et helt nyt, vågent øje i løbet af dagen på, hvad der faktisk gør mig glad. På den måde en ret selvforstærkende process, fordi der pludselig er så meget!
  Jeg har også lige læst Hella Joof’s “Papmachereglen”, hvor hun fortæller om, at man IKKE skal tænke på det, man IKKE vil have, skal ske, men derimod dét man ønsker skal ske. Det er meget i stil med det, du taler om i podcastet. Du har i hvert fald vakt en interesse hos mig for lidt mere hokus-pokus 😉 Kh Mette

  1. Hej Mette 🙂
   Åh, hvor er det dejligt at høre!
   Sjovt med din lille aften-rutine. Hver aften spørger jeg Simon, hvilke tre ting, han har været særligt taknemlig for den dag, og selvom jeg tror, han hader mig lidt for det, er det bare sådan en hyggelig øvelse, der sætter fine snakke og rare følelser igang. Taknemlighed skaber den fineste energi, der kun avler mere godt 🙂
   Kæmpe kram til dig!

 3. Hej Emma,
  Tak for en spændende podcast! Det var dejligt at høre dine ord på det. Nu har både du og Mia Gardum talt om det, så jeg har ledt efter det på nettet, da jeg tror, jeg kan have glæde af det. Jeg har også lyttet til Jess Lively, som du anbefalede for nyligt. Kan bare bedre lide din jordnære måde at tale om LOA på, men det er nok en smagssag 🙂
  Jeg håber, du vil fortælle mere om det i fremtiden og du må meget gerne linke noget til Abraham Hicks, hvis der er noget, du tænker giver vildt god mening. Jeg har prøvet at søge på Google og YouTube, men ved egentlig ikke, hvad jeg leder efter 🙂 Og vil du egentlig anbefale The Secret? Kunne forstå på Jess Lively det er en redigeret/begrænset udgave af LOA, hvor LOA er meget bedre.
  Og sidst så vil jeg tage dine visualiseringer, postive tanker og dagbog i brug. Det tror jeg, vil være et stærkt redskab i jagten på drømmejobbet 🙂
  God fornøjelse i Marrakesh.
  Bedste hilsner Pernille

 4. Jeg er vild med, at du bare taler løs. Det giver helt vildt meget mening. Og ja tak til mere hokus-pokus, selvom jeg i grunden ikke synes, at det er så mystisk 😉

 5. Skøn podcast, endnu en gang! 🙂 Jeg blev første gang introduceret til Law Of Attraction i 2013, og fandt hurtig ud af hvor godt det passede til mig. Jeg, ligesom dig, behøver heller ikke vide om det nu er helt sandt. Jeg ved det virker for mig og det er det vigtigste 🙂 Meget gerne mere af den slags tak!
  Og god tur til Marrakech – det er et af de steder jeg meget gerne vil hen snart!

 6. Hej Emma
  Så fedt at du tager LOA op, det har jeg været så nysgerrig på efter at både du og Mia Gardum har snakket Om det. Jeg ville elske at høre mere om det i fremtiden 🙂
  Så et sprøgsmål: bliver du aldrig skuffet? For mig er skuffelse den værste følelse, så jeg har det tit med at have virkelig lave forventninger til alt (hvilket jeg også skal arbejde lidt på, det er ikke en sund følelse). Men jeg tror at jeg prøver at have lave forventninger fordi jeg så kun kan blive positivt overrasket. Er det aldrig nogle gange at du forestiller eller visualiserer noget hvor det så bare ikke sker eller hvor noget træls sker i stedet?
  Jeg glæder mig til at tage disse redskaber i brug, det er et utrolig spændende emne.

 7. Tak for din fine snak omkring The law of attraction. På mange måder har jeg i nyere tid selv brugt nogle af de samme værktøjer uden at have et navn eller definition på det, så det var lidt af en åbenbaring, da du snakkede om dine teknikker og mindset! Mere selvudvikling og spiritualitet skræmmer i hvert fald ikke mig væk – tværtimod 😀

 8. Super spændende podcast, og slet ikke for hokus-pokus til min smag 🙂 Som en af de andre skriver, synes jeg du er rigtig god til at forklare det på en jordnær og relevant måde 🙂

  1. Åh, tak! Hvor er det bare rart at høre, at mine budskaber kommer nogenlunde klart ud på den anden side 🙂

 9. Tak for en mega inspirerende podcast. Jeg skal helt sikkert igang med at dyrke LOA. Blev helt rørt da du fortalte om Simons indflydelse på dit liv. Jeg har selv været igennem mange af de samme følelser i mine sene teenageår og er først ved at falde på plads nu. Det er derfor vældigt inspirerende at høre dine beretninger. Tak!

  1. Det var bare så lidt, søde du. Det er en fornøjelse at kunne dele mine oplevelser med jer 🙂

 10. Hej Emma
  Jeg har været lidt langsom til at få skrevet. Jeg sy da det var et helt fantastisk podcast i denne omgang. Det er det nu ofte, men jeg synes virkelig det gav mening og jeg er så småt begyndt at bruge det i min hverdag 🙂
  Fedt at du deler sådan noget ! 🙂

  1. Hej Denise 🙂
   1000 tak fordi, du alligevel tog dig tid til at skrive en kommentar. Fortæller mere om the Law of attraction i næste podcast, så det kan du glæde dig til 🙂

Skriv en kommentar