MARTINY PODCAST S2E17 // CARLA MICKELBORG


I dagens podcast har jeg besøg af en utrolig inspirerende ung kvinde, som mange af jer sikkert allerede kender. Carla Mickelborg spillede som barn med i de populære Far til Fire film, og i dag er hun en af Danmarks største YouTube-stjerner. Ser I nogle af hendes videoer, vil I helt sikkert straks mærke hendes gode energi og positivitet, og jeg kan skrive under på, at hun bestemt stråler lige så meget i virkeligheden.
At Carla bruger sin YouTube-platform til at opløfte unge piger, er noget, jeg virkelig beundrer. Hendes videoer altid har et positivt, motiverende budskab om selvkærlighed, og i hver video minder os om, at hun “elsker sig selv, og giver slip i behovet om at sammenlige sig selv med andre“. Tænk engang, hvor fantastisk et indspark det er i verdenen af sociale medier, hvor vi hurtigt kommer til at føle, at vi ikke er smukke/sunde/kloge/tynde/populære nok.
I podcastet deler Carla sin egen rejse mod mere selvkærlighed, og så taler vi om at leve et autentisk liv, hvor man sætter mål med hjertet. I stedet for at fokusere på alt det, vi ikke har og endnu ikke er, mener Carla, at vi skal forsøge at leve det liv, vi virkelig drømmer om i dag – for lykken er her og nu, og ikke for enden af vores to-do lister.
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP


{ I denne episode kan du høre om… }
… at være barneskuespiller
… Carlas uddannelse og vejen til at starte en succesfuld youtube kanal
… det tætte forhold, Carla har til sin mor
… Carlas opvækst, og hvad hendes mor har lært hende
… at sætte mål med hjertet
… baggrunden for den vægkalender, Carla har designet med sin mor
… at slutte fred med mad og sin krop
… hvad der sker, når vi stopper med konstant at være på kur
… at turde at springe ud i lige det, vi har lyst til at lave

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar