MARTINY PODCAST // S2E27 // SÆSONAFSLUTNING


Så er det blevet tid til afslutningen på 2. sæson af Martiny Podcast. I know, I know, det er lidt trist, men jeg lover, at det ikke er farvel men på gensyn.
I dag vil jeg gerne fejre de 27 episoder, sæsonen har bud på, og sige tak de sejeste gæster og jer, de sødeste lyttere. Det har været fantastisk skægt og interessant at producere hvert et afsnit, og jeg har ugentligt glædet mig til at trykke på upload.
Sæsonafslutningen i dag er en hyggesnak om mine håb og drømme podcastet, og så deler jeg, hvad mit liv byder på det næste halve år. Der bliver nok at se til, så jeg har brug for at fokusere (apropos denne episode), og derfor bliver podcastet sat midlertidigt på pause. Jeg vender dog uden tvivl tilbage bag mikrofonen, for det er en af mine favorit måder at kommunikere med jer på.
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

Rigtig god sommerferie til jer alle. Forhåbentlig har I lyst til at genlytte til nogle af episoderne eller catche up med dem, I har misset,  i løbet af sommeren, og så glæder jeg mig helt vildt til at se, hvad fremtiden bringer.


Lige nu sidder jeg i et fly på vej mod Washington, hvor vi starter vores tur i USA. Som jeg også nævner i podcastet kommer jeg ikke til at sætte bloggen på pause, imens jeg er afsted, men jeg aner ikke, hvornår og hvor ofte, jeg kommer til at kigge forbi. Vi får se, men én ting er sikkert – jeg kan garanteret ikke lade være 😉
Kæmpe sommer-kram fra mig til jer ♥

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kære Emma,
  Man kan ikke komme ind på podcasten, der står ” den er midlertidig utilgængeligt”.
  Kram!

 2. Tusind tak for en helt fantastisk podcast! Jeg har været fast lytter fra day one, og du har inspireret og motiveret mig helt vildt. tak for det!
  Rigtig god ferie 🙂

 3. Hej Emma, synes dine podcasts er vildt inspirerende! 🙂 jeg har først startet på at lytte til dine podcasts dette forår, hvor at sæson 1 (specielt episode 8) inspirederede mig i den grad at jeg faktisk kan sige nu at jeg er blevet certificereret coach – nu interesserer jeg mig også selv for dette emne og har læst en del psykologi i forbindelse med kurset, men jeg vil alligevel gerne sige tak for det. Jeg føler faktisk at jeg har udviklet mig mht kurset, og jeg kan ærligt sige, at det har været noget af en øjenåbner. Så tusind tak Emma, for at du har inspireret mig!
  Jeg håber selvfølgelig at du vender tilbage med en sæson 3, og at den bliver ligeså interessant, inspirerende og lærerig.
  Rigtig god sommer. 🙂

 4. Nu bliver det ret ømt, men gennem mit højskoleophold (som har været afsindigt hårdt for mig at komme igennem, og ikke altid på den gode måde) har den her sæson været et fast holdepunkt. Hver søndag er der kommet et nyt afsnit, og det har været et lyspunkt, jeg har set frem til. Så kæmpe tak for det!

 5. Det har været en fornøjelse at lytte til dit podcast. Det har været nogle rigtig interessant emner og personer du har taget fat i 🙂 Jeg bliver lidt nysgerrig på din kommende bog. Bliver det en kogebog med hverdagsopskrifter ligesom dine to tidligere eller ?? 🙂
  God sommer.

Skriv en kommentar