MARTINY PODCAST S4E16 – Q&A

Q&A-episode

Denne sæson af Martiny Podcast har jeg introduceret et nyt format, hvor I får mulighed for at påvirke indholdet og stille jeres spørgsmål. Dagen episode er altså bygget op om de spørgsmål, I har sendt min vej på Instagram.

I kan lytte den første Q&A-episode lige her, der handler om kakaoceremonier, prævention og livet som selvstændig, og den anden episode lige her, der handler om kost, iværksætteri og fremtidsdrømme.

Jeres spørgsmål

I har haft mulighed for at sende mig spørgsmål på Instagram og via mail, og jeg forsøger hver gang at vælge en god blanding af personlige spørgsmål, både lette og tunge emner samt spørgsmål om min forretning og iværksætteri.

I denne episode taler jeg om hormonbalance, om PCOS og de vigtige men lidt kedelig sunde vaner. Jeg taler om (u)sunde coping-mekanismer og om mine planer for fremtiden, både personligt og professionelt.

Jeg håber, I vil nyde at lytte med ♥

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… PCOS og hvad jeg gør for at pleje mine hormoner
… vigtigheden af de gode “kedelige” vaner
… vores planer om at bygge et nyt kolonihavehus
… træningsafhængighed og coping mekanismer
… hvordan jeg søger inspiration
… at håndtere off-dage
… hvilke planer og mål, jeg har for fremtiden, personligt og professionelt

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma ?
    Jeg hørte episoden i går, men i dag har jeg fået sat din snak om coping-mekanismer i perspektiv.
    Når jeg bliver ked af det uden at kunne forklare, hvorfor jeg er ked af det, bliver jeg ked af det, fordi jeg er ked af det. Det er en dum spiral. Jeg er over den seneste tid blevet mere bevidst om, at når jeg har det sådan, får jeg en trang til at gå i gang med et større rengøringsprojekt. Efter halvanden times rengøring her til formiddag kom jeg i tanke om din snak fra i går. Jeg bruger rengøring som en ‘flugt’. På en måde er det befriende, fordi jeg ikke tænker over, at jeg er i dårligt humør. Omvendt bliver det en erstatning for at sætte ord på, hvordan jeg har det.
    Det samme er gældende, når jeg går en tur med podcast i ørerne. Jeg elsker virkelig podcasts, men ved at lytte til andres stemmer, bliver mine egne tanker overdøvet. Jeg tror, jeg vil øve mig i at gå ture, mens jeg bare lytte til det, der kommer forbi. Noget, du også flere gange har anbefalet.
    Tak for en skøn podcast ❤️

Skriv en kommentar