Holistisk hudpleje med Tanja Eskildsen

Holistik hudpleje med Tanja Eskildsen

Interview med Tanja Eskildsen

Denne lørdag har jeg glædet mig til at byde den første gæst velkommen til fjerde sæson af Martiny Podcast. Vi er så heldige at have selskab af Tanja Eskildsen, som er stifter af Holistisk Hudterapeut Uddannelsen og Honest Beauty Talks.

Holistisk hudpleje

Tanja er kort fortalt den person, jeg kan komme på, som ved mest om hudpleje. Hun har arbejdet med hudterapi i over 7 år, og hendes store passion for at hjælpe andre med deres hudproblemer stammer helt tilbage fra hendes teenageår, hvor hun selv døjede med akne.

I episoden deler Tanja sine bedste holistiske hudplejetips, og vi kommer ind på alt fra kostvaner og cremer til stress og selvværd. Ifølge Tanja bliver vi nemlig altid nødt til at gribe vores hudproblemer an på en holistisk måde, hvor man forsøger at skabe et sundt skønhedsfundament med årsagsbehandler frem for concealer.

Honest beauty talk

Sammen med Maja Lemmeke har Tanja stiftet Honest beauty talk, hvor de skaber hudplejeredskaber og guider til gode og selvkærlige skønhedsritualer. Sammen har de blandt andet skabt en række gua sha-redskaber, som jeg personligt elsker og derfor har valgt at sælge i min shop.

Find tanja her:

www.holistiskhud.dk

www.honestbeautytalks.org

www.instagram.com/tanjaeskildsen

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan Tanjas passion for hudpleje startede
… hvordan huden viser dig, at din krop ikke har det godt
… at vi skal have et godt fysisk fundament
… hvorfor vi skal spise vores vand og ikke kun drikke det
… at det er vigtigt at få løsnet spændinger i ansigtet
… hvad lymfedrænage gør for vores hud
… hvorfor det er vigtigt at løsne op for spændinger på halsen, nakke og skuldre
… hvilke resultater, du kan opnå ved gua sha massage
… hvordan du kan holde motivationen igang
… at gua sha massage skal være afslappende og ikke en præstation
… hvordan kost og motion har indflydelse på din hud

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar