Martiny Podcast S4E4 – Q&A

Første Q&A-episode

I dag prøver vi et helt nyt format i podcastet. Cirka en gang i måneden vil jeg lave en Q&A-episode med Questions and Answers, jeres spørgsmål og mine svar – eller bare en god gammeldages “spørgerunde” 🙂

Jeres spørgsmål

I har haft mulighed for at sende mig spørgsmål på Instagram og via mail, og jeg har forsøgt at vælge en god blanding af mere tunge emner og lette og hurtige spørgsmål.

Vi kommer vidt omkring forskellige emner – alt fra kakaoceremonier og prævention til livet som selvstændig og Simons arbejde i Berlin. Forhåbentlig finder I svar på noget, I har undret jer over, og så håber jeg, at I vil synes, at formatet er hyggeligt, og at min sludren kan gøre jer selskab på vej på arbejde, i køkkenet, på løbeturen eller hvor I holder af at lytte til podcasts.

Lad mig endelig vide, hvad I tænker om Q&A-formatet. Jeg glæder mig til at høre fra jer i kommentarfeltet ♥

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… min uddannelsesmæssige baggrund, og hvorfor jeg valgte, som jeg gjorde
… hvorvidt jeg føler, min uddannelse var nødvendig for, hvor jeg er i dag
… min ‘cyklus-computer’ og vores valg af prævention
… hvordan jeg stødte på kakaoceremonier og prøvede det første gang
… hvorfor Simon er i Berlin, og hvornår han kommer hjem
… om jeg nogensinde oplever frygt og bekymringer i forhold til det at drive en virksomhed
… Ying og Yang, og hvordan man kan se balancen mellem energierne i alle livets aspekter

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma

  Tak for en dejlig og inspirerende blog! 🙂 Jeg er vild med det mere ‘alternative’ indhold, der er begyndt at dukke op f.eks.. kakaoceremonier. Jeg var til en kakaoceremoni i Thailand for 4 år siden. Da jeg kom hjem til Danmark søgte jeg efter ceremonier i Danmark, men der var simpelthen ingen, der gjorde sig i det dengang. 🙂

  Jeg interesserer mig lidt for bæredygtighed, og kunne godt tænke mig at høre dine perspektiver på emnet. Både stort som småt. F.eks. i forhold til madspil, tøj og andre forbrugsgoder. 🙂

  Mvh. Malene

  1. Hej Malene
   Dejligt at du følger med <3
   Jeg har et stort ønske om et mere bæredygtigt fokus på bloggen i 2019, så jeg håber, du vil synes om det, jeg brygger på 🙂

Skriv en kommentar