Martiny Podcast S4E6 – Soloshow – Jalousi & forbilleder

Manifestation & loven om tiltrækning

En af de episoder, jeg har fået mest respons på, i løbet af de sidste nu fire podcastsæsoner, er uden tvivl S2E18 – Soloshowet om The Law of Attraction. Det er snart to år siden, jeg optog den episode, og selvom jeg stadig synes, den giver et fint indblik i min forståelse for manifestation og ‘loven om tiltrækning’, mangler der helt sikkert flere nuancer.

Vigtigheden af at føle sig værdig

Én af disse nuancer vil jeg dele med jer i dette showshow. Jeg vil uddybe, hvorfor vi ikke bare kan tænke positivt, lave visionboards og gentage de samme mantras igen og igen, hvis vi ønsker at bringe noget ind i vores liv. Og hvorfor det slet ikke fungerer, hvis vi inderst inde ikke føler os værdige til at modtage det, vi ønsker.

Jalousi & forbilleder

I episoden deler jeg, hvordan jeg forsøger at bruge jalousi kontruktivt, og hvordan det kan gøre os opmærksomme på, hvad vi egentligt selv ønsker – måske noget, vi ikke selv var bevidste om. Derudover taler jeg om vigtigheden af at finde nogle gode forbilleder, der er gået vejen før os, og hvordan de kan hjælpe os til at se, at vores drømme rent faktisk ér mulige, så vi nemmere kan ændre vores mindset og tiltrække det, vi virkelig ønsker.

Hvem er dine forbilleder?

Jeg er nysgerrig! Hvem er dine forbilleder og hvorfor? Del meget gerne i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden ♡

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… min nye e-bog Hverdagsvelvære
… hvad manifestation er, og hvordan det kan forklares på en både spirituel og mere jordnær måde
… hvordan vores underbevidste kan spænde ben for det, vi ønsker at manifestere
…hvorfor det er vigtigt, at vi føler os værdige for det, vi ønsker at bringe ind i vores liv
… hvordan vi kan bruge følelsen af jalousi mere konstruktivt
… hvorfor det er vigtigt at have gode forbilleder
… hvorfor jeg vil anbefale jer at følge Lacy Phillips
… to af mine egne forbilleder, og hvordan de inspirerer mig

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Jeg synes, at Lotte Bregendahl er en mega cool kvinde! Måske hun er en du kan interviewe i dit podcast? Det ville jeg elske at lytte til!

Skriv en kommentar