Martiny Podcast S4E8 – Q&A

Q&A-episode

Denne sæson af Martiny Podcast har jeg introduceret et nyt format, hvor I får mulighed for at påvirke indholdet og stille jeres spørgsmål. I kan lytte den første Q&A-episode lige her, og i dag er det endnu engang tid til en lille ‘spørgerunde’ i podcastform.

Jeres spørgsmål

I har haft mulighed for at sende mig spørgsmål på Instagram og via mail, og jeg forsøger hver gang at vælge en god blanding af personlige spørgsmål, både lette og tunge emner samt spørgsmål om min forretning og iværksætteri.

I denne episode kommer jeg omkring at fra vores boligsituation til min kost, og så deler jeg mine bedste råd til, hvis man ønsker at starte en blog eller en virksomhed. Jeg håber, I vil nyde at lytte med ♥

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan jeg håndterer, når jeg sammenligner mig selv med andre?
… hvor længe Simon og jeg har planer om at blive boende i Århus
… mine bedste råd til at blive selvstændig

… gode råd til at komme igang med at blogge
… om jeg spiser glutenfrit
… hvorfor jeg ‘stadig’ spiser kød i denne plantebaserede tid

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Super fedt med Q&A podcast, gerne mere af det! 🙂
  Du har en fangende (du fanger mig utrolig let med din rolige og ærlige stemme) og inspirerende tilgang til verden & hverdagslivet, det skønt 🙂
  kærlige tanker/energi herfra <3

  Ps. Et tip der har hjulpet mig mod en lidt følsom mave, (foruden som du siger at skærer ned/udelukke brød , eller andre fødevarer der driller ens mave og at reducere stress), er at lade gå mindst 3 timer mellem hvert måltid og prøve at lade gå mindst 12 timer, gerne mere, fra sidste måltid og frem til morgenmaden, for at give fordøjelsen bedste mulighed for at arbejde, reparere og nærer resten af kroppen 🙂
  Det ikke sikkert det muligt hver dag, men når man kan, kan det virkelig gøre en forskel for mange ting 🙂

 2. Hej Emma 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om noget, du kommer ind på i episoden her.

  I forbindelse med de forskellige motivations-typer, du har skrevet om i din e-bog, siger du i episoden her, at mens nogen har nemt ved at sætte sig et mål og følge det benhårdt, har andre det sværere på dette punkt. F.eks. det eksempel du nævner med at sætte sig et mål om at spise sundt, men hvor det eneste man har lyst til er chokolade og lakridser. Jeg bøvler selv med noget lignende. Jeg vil enormt gerne tabe mig og få en sund og stærk krop, men hver gang jeg sætter mig for at gå på kur, så går der som regel ikke mere end et par timer før jeg giver op. Jeg føler ikke længere, jeg kan stole på mig selv; uanset hvor motiveret jeg måske føler mig om aftenen, så vågner jeg om morgenen og har med det samme lyst til at droppe kuren. Jeg lover mig selv noget det ene øjeblik, men dropper det det næste. Det er som om, min hjerne prioriterer ‘instant pleasure’/øjeblikkelig nydelse over langsigtede fordele, og det frustrerer mig helt vildt. Har du nogle tips til, hvordan jeg finder beslutsomheden frem i mig selv, og følger de mål, jeg sætter mig, uanset hvilke følelser der dukker op undervejs? Tusind tak 🙂

Skriv en kommentar