MARTINYs Podcast 2.0

Martinys podcast version 2.0

 

Hjertelig velkommen til version 2.0 af MARTINYs Podcast. Rigtig meget vil være, som I kender det. Men vi har brugt de sidste måneder på at ryste posen en smule for at gøre formatet endnu mere inspirerende og lidt mere skarpt. I denne episode deler Emma Martiny, hvad I kan forvente af podcastet fremover.

Lad dig inspirere til mere hverdagsvelvære

Vores mission med MARTINYs Podcast er at inspirere dig til mere hverdagsvelvære. Hvad hverdagsvelvære betyder for netop dig, har vi ikke nogen fast opskrift på. Men har i podcastet vil vi glæde os til at præsentere dig forskellige vaner, rutiner og nye tankegange, som du kan reflektere over, lade dig inspirere af, og måske integrere som en del af din hverdag.

Lige gyldigt, hvem vi inviterer i studiet – eller om Emma selv griber mikrofonen – håber vi, du vil have et åbent sind og et nysgerrigt hjerte. Tag det med, du kan bruge – og resten kan du bare lade ligge til en anden god gang.

Ny podcastepisode hver anden torsdag

Tidligere er MARTINYs Podcast podcast udkommet som sæsoner med ret lange kunstpauser. Men fremadrettet kommer det til at udkomme kontinuerligt hver anden uge. Vi vil gerne være et medie, du kan regne med, og vi håber, at du kan finde en fast plads til os i din hverdags rytme.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP – MARTINYs Podcast 2.0 

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

 

LYT OGSÅ TIL: Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard, Hvordan motiveres din personlighedstype? soloshow eller Indre værdier som kompas med Mia gardum

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar