Reklame

Min aftenrutine (video)

Reklame for Weleda & Amaze Press

Dette efterår har jeg udviklet mig noget af et sovehjerte. Jeg sover mindst 8, gerne 9 og nogle gange endda 10 timer. Og selvom jeg lige har skulle vende mig til, at døgnet pludelig virker noget kortere, forsøger jeg at prioritere søvnen. Min krop craver søvn, og så prøver jeg at lytte og give den, hvad den har brug for.

Læs også: Min morgenrutine

I videoen nedenfor deler jeg, hvordan min aftenrutine ser ud i øjeblikket. Fra jeg klapper computeren sammen sidst på eftermiddagen, til jeg kravler under dynen og slukket lyset om aftenen.

Mine aftener handler om at komme ned i gear og at give min krop de bedste forudsætninger for at få en god nats søvn. Her er der nogle ting, som er nice-to-have (yogastræk og massage), og andre, som er absolut need-to-have (som at jeg altid fjerner min makeup). Og så er de ting, som jeg virkelig skal holde mig selv i ørerne for at undgå de sidste timer inden sengetid: Teknologi og særligt de sociale medier, der er ih-åh så fristende, men som gør det svært for mig at slukke hjernen og falde til ro.

Jeg håber, I vil lade jer inspirere af mine små tips og rutiner. Del endelig ud af jeres egen aftenrutine i kommentarfeltet ♥

 

NÆVNTE PROUDKTER

Weleda Gentle Cleansing Foam

Almond Soothing Facial Oil

Iris Hydrating Night Cream

Rosakvarts Face-roller

Magnesium kosttilskud

Lavendel Body Oil

 

Shop the post

- reklamelinks

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Meget inspirerende video! Stor ros til dig for at bruge sponsoreret indhold og samtid gøre det interessant og inspirerende for læserne på bloggen. Jeg kan vist godt kiggge mine egne aftenrutiner lidt efter i sømmene! Jeg er nysgerrig på, hvordan du bruger din faceroller – det må du gerne vise i en anden video.

 2. Suuper fin og stemningsfyldt video! Jeg vil super gerne se en video, hvor du viser og fortæller om hvordan du bruger din faceroller m.m., som du snakker om i videoen!! Med ønsket om en kæmpegod dag herfra

 3. Hej Emma
  Dejligt video 🙂 må jeg spørge hvor længe du har til i sådan en bøtte magnesium? Jeg har længe tænkt, at jeg gerne ville prøve at tage det igen, men synes ikke jeg oplevede den store effekt, da jeg tig det i tabletform.
  Og må jeg spørge hvor din fine natkjole er fra? Har længe tænkt, at jeg burde skifte mine kedelige nattrøjer ud med noget lidt finere 😉
  Og en sidste ting; har du egentlig lavet en video om dine make-up vaner? Synes altid du ser så fin ud 🙂

  God tirsdag <3

 4. Dejlig aftenrutine – minder om min egen til at få kroppen til at falde til ro 🙂 Hvor er du muslinger-lampe fra i soveværelset? Den ser ud til at give et rart dæmpet lys!

 5. Så fin og inspirerende. Jeg ELSKER dine videoer ❤️
  Perfekt med en video om faceroller og evt. dine morgenrutiner.
  Rigtig god weekend

 6. Hejsa Emma

  Skøn video … man kommer helt ned i gear..? jeg har samme lænestol som dig, skal dog ha’ købt ny hynde… ved du hvilket stof og farve du har på din stol?

  De bedste hilsner
  Anne-Lise

Skriv en kommentar