Min yogaplayliste: Slow Spring Flow


I denne måned har jeg nydt at lege rundt på yogamåtten de fleste eftermiddage. Men i stedet for at lave et klassisk vinyasaflow har jeg fokuseret på langsomme bevægelser, dybe stræk og alt, der bare føles rart og lækkert. Det er sådan en god måde at slutte arbejdsdagen på for at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og så kan jeg mærke, at særligt min ryg, nakke og mine hofter takker mig for at få lidt opmærksomhed, efter at jeg har siddet bøjet over computeren i timevis.
Den playliste, jeg har nydt at bevæge mig til, finder I nedenfor. Den er fyldt med “flowy” musik, der indbyder til et langsomme bevægelser, men den er også fremragende som baggrundsmusik til arbejde. Enjoy ♥


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg er allerede begyndt at lytte til den (så glad for dine yoga-playlister), og den hjalp mig igennem en samfundsfagsaflevering i går, haha. Sååå god!

  2. Hej Emma – tillykke med din nye bog. Har allerede forudbestilt og glæder mig til at få fingre i den. Jeg håber desuden dine events går godt. Jeg har lagt mærke til alle dine fine ringe på dine billeder og videoer. Kan du måske fortælle lidt om dem – måske lave et blogindlæg / video om dine smykker du bruger mest.

    1. Tusind tak, Heidi 🙂 Hvor er jeg glad for, at du allerede har forudbestilt den <3 God idé med et indlæg om mine smykker. Det vil jeg skrive på min lille idé-liste til bloggen 🙂

Skriv en kommentar