Min yogaplayliste


Glædelig regnvejrslørdag, søde mennesker ♥
Hvad får I tiden til at gå med i dag? Herhjemme har Simon har spillet guitar i timevis, og jeg har brugt formiddagen sammen med søde Maria, der har hjulpet mig med at forberede mad til et kogebogs-photoshoot i morgen. I morges var jeg til ‘yoga-maraton’ i skønne YO, hvor Lisbet guidede os gennem et af de længste og svedigste flows, jeg nogensinde har prøvet. Det var så sjovt og hårdt, og nu tvivler jeg på, om jeg nogensinde kommer op af sofaen igen ?

Jeg forsøger at bruge tid på yogamåtten mindst hver anden dag, og min kalender er desværre ikke altid til at forene med holdplanen i YO. Derfor ruller jeg gerne måtten ud på vores stuegulvet et par gange i ugen og kører mit eget vinyasa flow. Og selvom jeg elsker at tage på hold og følge underviseren, er der altså også noget herligt ved at kunne finde helt sit eget tempo, følge åndedrættet og sammensætte stillingerne, præcis som det passer mig – nogen gange til god musik og andre gange i stilhed en tidlig morgen, med følelsen af at resten af verden sover.
Når jeg beslutter mig for at skrue op for musikken, vælger jeg næsten altid følgende playliste. Den tager 50 minutter, hvilket passer perfekt, for sætter jeg en time af, er der plads til 10 minutters meditation til slut. Playlisten er fyldt med rolige men alligevel energiske numre, der løfter mit humør, og jeg håber, de vil gøre det samme for jer ♥

7 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar