Motivationsboost med Emma Martiny

MOTIVATIONSBOOST MED EMMA MARTINY

 

Mangler du et motivationsboost? Har du glemt, hvad du drømte om, da 2021 lå for dine fødder? Kan du mærke, hvordan du bliver mere tåget og træt, i takt med at det bliver mere mørkt og koldt? Føler du dig bagud og ustiltrækkelig?

Så håber jeg, du vil lytte med og finde motivation, glæde og kampgejst til resten af året. Jeg deler en metafor, der forhåbentlig vil give dig lyst til at handle i dag, samt konkrete tips til, hvordan du tager de første skridt. Må det give dig præcis det puf, du måske har brug for♥

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

 

LYT OGSÅ TIL: At finde sin egen vej med Camilla Bundgaard eller Hverdagsvelvære soloshow – eller har du lyst til mere viden om motivation, så lyt til soloshowet Hvordan bliver din personlighedstype motiveret?

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar