Sunde müslibarer med dadler og tahin
Müslibarer med dadler og tahin er den lækreste sunde snack. Barerne er perfekte til hverdagen og kan både tages med på farten eller nydes derhjemme til eftermiddagskaffen. Prøv denne opskrift, hvis du er på udkig efter et skønt og sundere alternativ til supermarkedets barer, der ofte er propfyldt med sukker. Her vendes müslien med en lækker tahin-dadel karamel, som giver barerne den perfekte smag og konsistens. Du kan selv vælge hvilken müsli, du vil bruge, men det kan anbefales at vælge en variant, der udover gryn også byder på andre lækkerier som tørret æble, rosiner, nødder, kerner, frø eller lignende.
Hjemmelavede müslibarer
Mine yndlingsmüslibarer er uden tvivl disse: opskriften fra min kogebog Fabelagtige fristelser. Mættende, knasende, karamelagtige müslibarer, der desuden er utrolig nemme og hurtige at bikse sammen. Det er en god basisopskrift, hvor man let kan lege med ingredienserne. Man kan sagtens erstatte den færdige müsli med en blanding af nødder og korn, hvis køkkenskabene gemmer på halvtomme poser. Ligeledes kan I også vælge at bruge bruge peanutbutter eller mandelsmør i stedet for tahin. Jeg vil dog helt bestemt anbefale jer at give sesamsmørret et skud, hvis I endnu ikke har prøvet at bruge det i en sød opskrift. Det giver et skønt modspil til sødme og runder virkelig smagsoplevelsen af.