OliNico

IMG_6168

På Simons fødselsdag mødtes vi inde i byen til froskost, for at klemme lidt hygge og fejring ind i den ellers ret kedelige og travle hverdag. Fødselsdagsbarnet (eller efterhånden manden?!) fik naturligvis lov til at vælge spisestedet, og valget faldt – ikke overraskende – på OliNico i Mejlgade.

IMG_6146
OliNico er en gastro-grillbar, der serverer rutiskke retter så som fish’n’chips, moule frites, sprøde kaninlår og håndskåret, lufttøret skinke samt dagens ret, der som regel er en mægtig servering med kartofler og rodfruger, et mørt stykke kød, en fantastisk sovs og lidt frisk grønt. Maden sælges både ud ad huset og til at nyde ved de få borde, der er placeret langs vinduerne i den lille restaurant.

IMG_6171
Der er næsten altid kø på OliNico, og det er til at forstå, så snart man kaster blikket på deres priser på menukortet. De fleste retter koster lige godt 60 kr, men smagen er der bestemt ikke sparet på. Vi snakker: hjemmelavede, sprøde pommes frites, gryderetter, der har simret hele formiddagen, og masser af spændende og friske råvarer inspireret af det europæiske landkøkken.

IMG_6166 IMG_6149
Resturanten er virkelig er et fantastisk bevis på, at hjemmelavet mad af gode og friske råvarer ikke behøver at være en dyr fornøjelse, og har man først besøgt OliNico, er det svært ikke at føle sig snydt, når man sætter sig ved Åen og betaler mere end dobbelt så meget for en kedelig caféburger.

IMG_6157 IMG_6148

OliNico 
Mejlgade 35, 8000 Aarhus C

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar