Pastinak chips med oregano

 photo pastinak2_zps1382e6dc.jpg

Jeg var heldig, at jeg overhovedet nåede at tage billeder af disse chips – de forsvandt nemlig næsten med samme fart, som jeg fik dem lavet. Efterhånden som bradepanderne, fyldt med de lune, sprøde chips, kom ud af ovnen, fik jeg mere og mere selskab i køkkenet. Og på mystisk vis forsvandt de alle kort tid efter…

 photo pastinak3_zpsf071bf24.jpg

Ingredienser
Pastinak (så mange, som du orker)
Olivenolie
Tørret oregano
Salt

 photo pastinak1_zps16432748.jpg

Skræl pastinakkerne og skær dem i meget tynde skiver. Jeg foretrækker at bruge en foodprocessor, men et mandolinjern fungerer også. 
Hæld rigelig med olivenolie over skiverne og placer dem i ét lag på en bageplade. De må ikke lægge oven på hinanden, for så bliver de ikke sprøde. 
Bag chipsene i ca. 30 minutter ved 200 grader, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem evt. en enkelt gang undervejs, hvis de ikke vil blive sprøde på begge sider.
Lad chipsene køle helt af, inden de opbevares i en lufttæt beholder.

 photo pastinak4_zps32272e36.jpg

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar