Peanutbutter-fudge

Peanutbutter-fudge er en lækker snack, når man har lyst til noget, der både er salt og sødt. Fudgen får den lækreste konsistens a la blød karamel og smagen er intet mindre end fantastisk. Så hvis du ligesom jeg er helt tosset med peanutbutter, så lover jeg, at du kommer til at elske denne snack!

peanutbutter-fudge

peanutbutter-fudge

 

Bedøm denne ret

Ingredienser

  • 2 dl peanutbutter (smooth eller crunchy, alt efter hvad du synes om)
  • 1 dl honning

Fremgangsmåde

Kom peanutbutter og honning i en lille kasserolle. Rør det sammen, og opvarm det langsomt på et lavt blus, imens du rører konstant. Det er vigtigt, at du ikke bliver utålmodig og skruer op for varmen, da det nemt brænder på, og så vil din fudge skille og blive grynet.
Tag kasserollen af varmen, så snart peanutbuttermassen bobler, og hæld det straks ud på et stykke bagepapir eller i en beklædt form. Stil din fudge i køleskabet, og lad den køle af, inden den skæres i mundrette stykker. Opbevar peanutbutter-fudgen i køleskabet i en lufttæt beholder.

Find flere opskrifter i samme kategori

Peanutbutter-fudge

Peanutbutter-fudge: nem og lækker snack

Denne peanutbutter-fudge er både ufattelig lækker og nem at lave! En herlig snack, der både hitter hos store og små. Det er virkelig en af de opskrifter, man hurtigt kan bikse sammen, når man har lyst til noget lækkert uden at det – ligesom i supermarkederne – hurtigt kan indeholde en lang liste af ingredienser, man ikke aner, hvad er. Jeg tør i hvert fald godt love, at du kender ingredienserne i denne fudge. Den indeholder nemlig kun to ingredienser! Peanutbutter og honning er det eneste, man har brug for, til at trylle denne opskrift frem. Det er da til at forstå, synes I ikke?

 

Peanutbutter-fudge

 

Andre opskrifter med peanutbutter

Peanutbutter er uden tvivl en must-have i køkkenskabet. Man kan nemlig bruge det i mange retter og ingrediensen passer ind i alt fra det søde til det salte køkken. Jeg bruger eksempelvis peanutbutter i mit bananbrød, mine sunde cookies og de lækreste sunde muffins med peanutbutter og banan. Eller selvfølgelig som lige her i opskriften på fudge. Men det er også herligt at bruge, når det gælder aftensmaden derhjemme. Prøv det i en lækker afrikansk curry-ret, i min favorit wok med nudler eller til en peanutbutter sauce, når menuen skal være asiatisk.

 

Peanutbutter-fudge

 

peanut og honning snack

15 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det lyder vildt godt med en dessert-kogebog fra din hånd! Jeg har din første kogebog, og er meget glad for den. Glæder mig til den 2. og 3. udkommer 🙂 Held og lykke med det hele!

  2. Jeg er vildt imponeret over, hvad du når. En tredie kogebog, inden anden kogebog er udkommet!? Imponerende! Og så må jeg vist hellere se at få lavet nogle flere retter fra etteren, inden toeren og treeren udkommer 🙂

    1. Hæhæ, tak Andrea 🙂 Jeg har jo arbejdet på bog nr. 2 siden nytår, så for mig virker det ikke som om, de to kommer til at lægge oven i hinanden, men jeg godt se, at I må tro, at jeg har en masse i gang på én gang 🙂

  3. Lyder skønt med dine bøger 🙂 Har kun en bøn ift. din dessertbog.. Jeg og mange andre lider af irritabel tarm og det betyder at jeg/vi ikke kan tåle dadler og tørret frugt som desværre snart indgår i alle “sunde” kager. Så håber inderligt at din bog vil være anderledes og uden dadler som hovedingrediens !!!

      1. Dejligt 🙂 håber det bliver størstedelen. Er så ærgerligt med halve kogebøger jeg/vi ikke kan bruge fordi der bare ikke er nogle erstatningsmuligheder.

  4. Wuhuu, det lyder simpelthen så spændende og fantastisk for dig, Emma! Er helt glad på dine vegne 🙂 Jeg synes det lyder som en god “blanding” af bøger du får udgivet – Der er noget til enhver lejlighed og smag! Jeg glæder mig til at se hvad efterkommerne vil bringe af godter med sig!

    1. Hvor er du sød, Sabrina 🙂 Du kan også tro, jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske 🙂

  5. Er SÅ imponeret over din produktivitet 😉
    Har den første og skal self. også have anden og tredje. Det lyder super lækkert med en dessertbog og jeg er især glad for at ingredienserne er nogle de fleste kender. Snakkede faktisk, så sent som i dag, med en veninde om hvor dejligt det er med opskrifter, der ikke kræver underlige produkter, som oftest også er dyre. Held og lykke med det hele Emma 😉

  6. Hvilken slags honning bruger du? Flydende eller fast? De ser super lækre og dejligt simple ud! 2 ingredienser er da noget man kan forholde sig til som nyudflyttet studerende, der ikke længere bor hjemme ved mors fyldte skabe og skuffer 🙂

Skriv en kommentar