De mest populære opskrifter i 2020

225 opskrifter! Intet mindre er blevet tilføjet til bloggens opskriftsarkiv i løbet af 2020.

Når jeg hver uge udsender min madplan til mit nyhedsbrev (tilmeld dig ganske gratis her), er der masser af lækre retter at vælge mellem. Simple hverdagsretter, sød forkælelse, overdådig gæstemad eller grønne lækkerier.

Det er altid spændende for mig at se, om ny opskrifter bliver populær. Det er nemlig ikke altid til at gennemskue, hvilke nogle opskrifter der kommer til at hitte, og hvilke der går i glemmebogen.

 

Populære opskrifter i 2020

Nedenfor har jeg samlet de 10 mest populære opskrifter fra 2020. Har du prøvet nogle af opskrifterne ? Eller er der en anden favorit fra bloggen, du bliver ved med at vende tilbage til? Del meget gerne i kommentarfeltet ♥

 

sundt bananbrød

1 – Sundt bananbrød

Den mest populære opskrift er dette bananbrød. Og jeg forstår godt hvorfor! Det er ikke bare super nemt og ekstrem lækkert – det er tilmed dejlig sundt! Brødet er både uden gluten, mælk og raffineret sukker, og så indeholder det kun ganske få ingredienser: Bananer, æg, dadler, peanutbutter, bagepulver og chokolade.

Find opskriften på bananbrød her

 

Bananpandekager

2 – Bananpandekager

Et andet hit er mine bananpandekager. Det er en nem og nærende morgenmad, der smager af den rene forkælelse. Pandekagerne sødes med bananer, og så mætter de godt, har en dejlig luftig og blød konsistens.

Find opskriften på bananpandekager her.

 

spidskålssalat

3 – Spidskålssalat med æbler

Denne spidskålssalat med æbler har været på bordet mange, mange gange herhjemme det sidste år. Og åbentbart også i mange af jeres hjem, for opskriften er velbesøgt særligt i sommerhalvåret. Det er en sprød og frisk salat, og spidskåls snittes fint, inden den vendes med en smagfuld dressing, æbletern og ristede frø og kerner.

Find opskriften på spidskålssalat her

 

Kyllingefrikadeller med gulerødder

4 – Kyllingefrikadeller

De her kyllingefrikadeller er simpelthen så enormt gode, og det er jeg ikke ene om at synes. De er saftige og sprøde med masser af god smag. Hemmeligheden bag de gode kyllingedeller er at tilsætte revet parmesan, og så kan jeg også anbefale, at man tilsætter revne grøntsager til frikadellerne, for at snige mere grønt indenbords.

Prøv opskriften på kyllingefrikadeller her.

 

surdej guide

5 – Surdej

2020 blev surdejens år! En af de gode ting, der kom med årets lockdown, langsommere tempo og ekstra tid i hjemmet. Jeg har nydt at dele flere surdejsopskrifter med jer, blandt andet det mest fantastiske brød og lækre surdejsboller helt uden gær. Derudover har jeg lavet en en populær guide til både opstart af surdej, råd til hvordan du passer den og første hjælp til, når din surdej driller.

Find min guide til surdej her.

 

det bedste rugbrød

6 – Rugbrød

Det gør mig glad, at denne opskrift på rugbrød er blevet så populære, for spørger I mig, er det verdens bedste! Det lækreste, hjemmebagte surdejsrugbrød af 100% rug og masser af kerner.

Find min opskrift på rugbrød her

 

Græske frikadeller med feta

7 – Græske frikadeller

Disse små græske frikadeller med feta er saftige og fyldt med smag. De laves af hakket oksekød, der røres græske krydderier, og så bliver de ekstra lækre og saftige, når der røres feta i farsen.

Find opskriften på græske frikadeller her. 

 

proteinboller

8 – Proteinboller

Nemme, glutenfrie og proteinrige boller! De er så simple at lave, smager fantastisk og mætter skønt på grund af det høje fiber- og proteinindhold. De sunde glutenfri proteinboller består hovedsagligt af skyr, æg og havregryn. Derudover tilsættes fiberHUSK, lidt honning, bagepulver og salt. Ingredienserne skal blot piskes sammen, og dejen skal ikke hæve.

Find min opskrift på proteinboller her

 

9 – Kardemommesnurrer

Disse kardemommesnurrer smager lige så lækkert som dem, du kan finde på fancy bagerier. De består af en luftig og saftig dej med et uimodståeligt remonce-fyld med intens smag af kardemomme. Og så er de tilmed meget nemmere at lave, end man skulle tro.

Find opskriften på kardemommesnurrer her

 

10 – Falafel

Denne opskrift på falafel giver din lokale falafelbiks kamp til stregen. De er knasende sprød udenpå, perfekt krydrede og saftige inden i. Præcis lige så velsmagende som en autentisk mellemøstlig falafel, og kort fortalt den bedste opskrift på hjemmelavet falafel, jeg kender til

Find min opskrift på hjemmelavet falafel her

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej. Jeg laver rigtig ofte mad efter dine opskrifter, og er ret glad for dine skønne opskriftsbøger. Den bagte havregrød er fantastisk god. Desuden er mine børn, ja hele familien, ret vilde med din tahin blondie kage.

  2. Godt nytår Emma.

    Vi har lavet dine grillspyd med kylling i barbeque marinade ofte herhjemme i sommer. Sindssygt gode. Og så er bananpandekagerne også en morgenmads favorit!

Skriv en kommentar