Hjemmelavet raw chokolade
Raw chokolade er nok min yndlingssnack! Det smager fantatsisk, og så er det tilmed temmelig sundt. Ikke en helt dårlig kombination hvis jeg selv skal sige det.
Når du laver din egen hjemmelavede chokolade er det muligt for dig at vide, præcis hvad ingredienslisten består af, og på den måde kan man både vælge lidt sundere råvarer, lave sin chokolade så lys eller mørk, som man lyster, samt tilføje diverse smagsgivere eller hvad, fantasien byder på. Dertil er det et super hyggeligt, nemt og overskueligt projekt, som ikke kræver lange ingredienslister og timevis i køkkenet. Det er en af de opskrifter jeg sagtens kan finde på at bikse sammen i hverdagen, så man har lidt sødt til eftermiddagskaffen eller aftenhyggen.
TIP: Prøv også en af mine rawkager: en lækker æblerose tærte eller en raw cheesecake med kokos og lime
Sund hjemmelavet chokolade
Hvis I har brug for flere grunde til at give jer i kast med opskriften (altså det har jeg ikke, hæhæ), så siger de kloge helsehoveder jo, at rå chokolade er sundt og tilmed kan hjælpe med at gøre os lykkeligere. What’s not to like?!
Prøv at toppe chokoladen med noget pynt, som giver chokoladen lidt ekstra crunch. Jeg kan særligt anbefale hakkede pistacienødder, frysetørret hindbær, kokosflager eller kakaonibs.
TIP: Prøv også en opskrift på matcha chokolade, dadelkonfekt eller sunde romkugler med sorte bønner