ANNONCE

Redebyggeri

udgivet i samarbejde med Poster Store

 

Der gik ret lang tid, før jeg ‘turde’ købe den første babyting. Før jeg sådan rigtig turde tro på, at jeg virkelig var gravid.

Det gør jeg nu. Tror på det. Jeg mærker ham sparke nat og dag, og kan nærmest nusse ham under tæerne, når der stikker en fod frem under mit maveskind. Men på nogle måder synes jeg stadig, det er ret svært at forstå, at der virkelige kommer et barn til verden til december. Et barn, der har brug for tøj, et sted at sove, blive skiftet. Og sine forældres nærhed og kærlighed naturligvis mest af alt.

 

De første ting til baby

Jeg tror, jeg var i uge 20, da Simon og jeg sammen købte den første ting, en lille ulddragt til vores decemberdreng. Og jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af den. Det føltes forkert at gemme den væk i skabet, så den lå bare fremme i stuen sammen med de få gaver, vi havde fået af familie og venner.

Langsomt voksede samlingen af babyting sig dog til en lille kasse, og vi begyndte at tale om, at vi måske skulle begynde at sætte os ind i, hvad vi egentlig har brug for. Hvilken seng? Puslebord? Og hvor mange bodyer i størrelse nyfødt? Det er jo en helt ny verden, livet med et spædbarn, og man får så mange anbefalinger til aaaalt muligt, man bare skal eje. Alt muligt, som man måske ikke kan lave uden, eller måske aldrig nogensinde kommer til at bruge.

TIP: Læs også om indretning af soveværelse med plads til baby

 

 

De sidste uge har jeg for alvor taget hul på redebyggeriet. Vi har fået samlet seng og puslebord på soveværelset, pakket ‘babykassen’ ud og lavet en liste over, hvad vi mangler at få styr på, inden hans ankomst.

I det hele taget forsøger vi dog at holde indkøb til baby ret begrænset. Vi bor jo i lejlighed, og han får ikke sit eget værelse de første år, så det er ikke muligt at gå helt baby-amok med indretningen. Og det er nok meget godt 😉

 

TIP: Læs også om menu og borddækning til barnedåb

 

De små detaljer

Til gengæld er jeg virkelig begyndt at hygge med med alle de små detaljer, som jeg kan nusse om, på trods af den begrænsede plads. Jeg er blandt andet ved at lave en lille uro i keramik, og så har jeg fået hængt de to fineste plakater op over puslebordet. En med dyr fra skoven og en med hvaler, begge malet i akvarel.

Plakaterne er fra Poster Store, og jeg synes simpelthen, de er så fine. Tilpas baby-cute og tilpas stilede til, at vi godt gider have dem hængende i soveværelset 😉

Jeg må også rose den gode kvalitet, som virkelig kan ses. Alle plakater fra Poster Store bliver trykt i Stockholm på premium papir af høj kvalitet, og så har de arkiv egenskaber, hvilket vil sige, at de bliver ikke gule over tid. Derudover trykkes plakaterne på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug, og deres trykkeri og produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa. Ret sejt!

 

Tjek deres store udvalg af plakater ud her. 

 

Rabatkode til Poster Store

Min kode “emma30” giver 30% rabat på plakater fra Poster Store (undtagen deres selection plakater) til og med søndag d. 6. oktober. 

Udforsk deres store udvalg af posters her. 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej, vil du sende et link på selv træ ophænget på plakaterne? Det ser så fint ud 🙂

    1. Hej Simone 🙂 Søg på “Plakatophæng” på Posterstores hjemmeside, så du dukker der en masse op.

Skriv en kommentar