Indeholder reklame

Renoveringsupdate: Før/efter

Det er længe siden, jeg har skrevet en opdatering på vores renoveringsprojekt. Slutspurten inden indflytning var tilpas kaotisk, så der var der kun tid til at have øje på bolden. Og ja, nu bor vi her lige pludselig. Renoveringsprojektet er blevet vores hjem, og selvom vi ikke er helt i mål, har vi haft behov for at bo i og nyde huset fremfor at arbejde på det konstant.

I denne video kan I se en rundtur i huset, som det ser ud ud. Der er sket meget(!), siden jeg sidst viste rundt, og alt dette kan I læse om nedenfor, hvor jeg også har samlet før/efter billeder og lidt om, hvad vi stadig mangler.

 

´

Slutspurten inden indflytning

Det er skørt med tempoet på sådan et renoveringsprojekt. Nogle gange sker der så meget på kort tid – og på andre tidspunkter føles det som om, alt står stille i flere uger.

Vi brugte lang tid på nedrivningsprocessen, på at finde ud af, hvad der egentlig skulle ske med huset. Hvad vi skulle beholde, hvad der skulle sættes i stand og hvad der skulle rives ned og bygges op helt på ny. Men da vi først havde pillet hele huset fra hinanden, og de nye gulve blev støbt, gik det hurtigt med at opbygningen.

Pludselig havde vi et gulv, så et loft, malede vægge og vand i hanerne. Og til sidst “prikken over i’et”, det smukke køkken fra Krøyer&Gatten.

TIP: Læs også om indretning af hjemmekontor eller mit indlæg om vores snedkerkøkken

Køkken gulv

 

Før/efter

Nedenfor kan du se før/efter i de rum af huset, vi har renoveret mest gennemgribende:

Entre

Stue

Køkken

Badeværelse

 

Finish

“Finish” er vist ordet, der bruges i Nybyggerne til at betegne alle de sidste små detaljer. Ting som fuger, lister og pletmaling, der ikke har nogen egentlig funktion, men som gør, at resultatet står knivskarpt og 100% færdigt.

Der er skørt med et renoveringprojekt, for det kan gå lyn-stærkt med de grove linjer. Men når det kommer til detaljer, som ikke er nødvendige for, om man kan bo i huset, så kan det godt trække ud. Jeg mener: vi malede hele hytten på et par uger – og brugte så 2 måneder på at få sat fodlister op.

Nu er fodlisterne oppe, men vi mangler stadig “finish” hist og her. De sidste lister, lamper, gardiner og ting i dén dur. Alt sammen noget, der skal fikses, men skal vi være realistiske, er listen stadig lang, når sommeren er ovre.

 

LÆS OGSÅ: indret med egetræsmøbler

De næste projekter

Udover “finish” hist og her, er de større projekter, vi nu tager hul på bryggers og have. Som I kan se i videoen, har vi endnu ingen bryggersmøbler, da vi ønsker at genbruge lågerne fra det gamle køkken i bryggerset. Det bliver et sommerferieprojekt, som vi forhåbentlig kan nå i mål med i ferien.

Et andre større projekt er haven. Den er fantastisk, vild, tilvokset, og jeg hygger mig gevaldigt med at makke rundt derude. Haven har stier, hønsehus, bålplads, køkkenhaver, flere terrasser og massevis af bede, og vi er lige så stille ved at lære den at kende. Til en start er planen at få alt klippet til og luget ud, så vi kan se, hvad haven har at byde på, inden vi laver større ændringer. Derude har vi ikke travlt, men jeg glæder mig til at trylle haven tilbage til sin storhedstid ♥

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar