ANNONCE

Rødbede smoothie

Start dagen med en smuk, nærende og PINK(!) rødbede smoothie og gode sager. Mango, hindbær og havtorn, der tilsammen giver en perfekt balance mellem frisk og sød.

Jeg tilføjer også Alpro Plantgurt og havredrik til min smoothie med rødbede, hvilket er med til at give en dejlig cremet konsistens og smag. Produkterne er perfekte at bruge i smoothies, hvor Plantgurten tilføjer protein, og havremælken gør smoothien tilpas flydende og virkelig lækker.

 

TIP: Besøg Alpros hjemmeside for flere plantebaserede opskrifter til alle måltider.

 

Rødbede smoothie

Rødbede smoothie

 

Bedøm denne ret

Smoothie til 1 personer
i alt 5 min

Ingredienser

  • 50 g rødbede i skiver, gerne frosne
  • 1 dl frosne hindbær
  • 0,5 dl frosne havtorn (kan undlades)
  • 0,5 mango
  • 1 dl Alpro plantgurt
  • 1-2 dl Alpro havredrik

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i en blender. Kør, til du har en cremet, glat konsistens. Hæld smoothien i et glas, og nyd.

Find flere opskrifter i samme kategori

Rødbede smoothie med mango

Emma Martiny drikker smoothie med rødbede

 

Opskrift på nem rødbede smoothie

Denne rødbede smoothie er en dejlig hurtig morgenmad eller nem snack til dage, hvor jeg gerne vil forkæle min krop med lidt ekstra næring.

Efter jeg er blevet mor, må jeg indrømme, at morgenmaden ofte bliver en halv bolle med smør. Spist, imens jeg koncenterer mig om, at Otto spiser morgenmad (uden at smide vandglasset på gulvet og kaste grød i loftet). Nogle dage er jeg god og husker at gøre en bircher müsli klar aftenen forinden, så en lækker morgenmad kan komme på bordet i en fart. Men mange aftener når jeg at gå død før, jeg overhovedet når at tænke så langt.

På sådan nogle dage er smoothies virkelig en vinder. Det er en nem og lækker måde at få masser af vitaminer og energi indenbords, som jeg har særligt brug for i denne periode af mit liv, hvor jeg stadig ammer meget og sover for lidt.

 

TIP: Prøv også min opskrift på grøn smoothie eller blåbær smoothie bowl

 

rød smoothie med grøntsager

 

Vegansk rødbede smoothie

Denne opskrift på rødbede smoothie er en af mine favoritter i øjeblikket. Den smager frisk og sød på samme tid. Og så har smoothien den smukkeste farve fra rødbederne!

Smoothien er helt vegansk, da jeg bruger Alpros plantgurt og plantedrik. De tilføjes både på grund af den gode smag, men også for at give ekstra mæthed. Alpro Plantgurt er en proteinkilde af høj kvalitet, og sammen med havredrikken giver det smoothien en fantastisk cremet konsistens. En skøn kombination!

De forskellige frugter og grøntsager, kan bruges både friske og frosne i opskriften. Jeg køber frosne rødbeder, der er nemme at bruge, fordi de allerede er skåret i skiver. Men du kan også sagtens bruge frisk rødbede. Det samme gælder både mango, havtorn eller hindbær – du kan vælge friske eller frosne ingredienser, alt efter hvad du har lettest adgang til. Ved hjælp af både yoghurt og havredrik kan man nemlig let blende det hele sammen: også hvis du bruger frosne ingredienser!

 

TIP: Prøv også en lækker rødbedekage med chokolade

 

sund smoothie

Shop the post

- reklamelinks

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar