Nem røsti i ovnen
Det gode ved min røsti med røget laks er, at den er drøn nem at tilberede!
Vi har vist alle sammen prøvet det. At bakse med en opskrift og nå til det skæbnesvangre øjeblik, hvor pandekagen (røstien, æggekagen, wrappen, etc.) skal vendes på panden. Man tager en dyb vejrtrækning, sætter spartlen under og tæller til tre. 1, 2, 3, FLIP! Og så står man dér. Med en æggekage, der bliver til røræg, en pandekage, der er knækket midt over, eller en wrap, der umuligt kan holde på fyldet.
Med denne opskrift slipper vi for at få sved på panden (no pun intended), for her steges røstien færdig i ovnen. Det gør processen hundrede gange lettere, og resultatet bliver tilmed ekstra sprødt og lækkert.
Røsti med røget laks og avocado
Jeg topper min røsti med røget laks, en skøn dildcreme og avocado, men brug den endelig som en base for lige det, du har lyst til. Æg og bacon hitter altid, men jeg kan også forestille mig, at en mexi-udgave med krydret kylling, bønner og cheddar ville være et hit.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Flere gode opskrifter med laks:
Laksefrikadeller med quinoasalat
Laksesalat med avocado og grape