Rosmarinkranse til borddækning & gaveindpakning

PC210099
I dag afsluttes min eksamen, og jeg går på juleferie. Hip-hurra, hvor er det herligt! Så skal der rigtig julehygges ?
Jeg har planer om en tur i Tivoli, hvor der er julemarked i disse dag, og måske vi også kan nå at slå et lille smut forbi Den Gamle By, der nærmest ligger i vores baghave. Derudover skal jeg pynte træ med min søster, drikke kaffe, bage småkager og pakke den sidste julegave ind. Jeg er vild med det!
PC210139
Sidste år pyntede jeg julegaverne med små kranse formet af rosmarinkranse. Virkelig simpelt men også ganske yndigt. Kransene formes på 1-2-3 med en smule ståltråd og er et både dekorativt og velduftende lille indslag. I år har jeg ikke været lige kreativ – de fleste gaver er bare pakket ind nede i butikkerne – men man kan jo ikke være lige overskudsagtig hvert år ?
PC210093
I år planlægger jeg i stedet at lave kransene og bruge dem til borddækningen. Én krans på hver tallerken. Det bliver helt sikkert piv-pænt sammen med mine nye tallerkener fra House doctor og deres vildt fine guldbestik. Ih, jeg glæder mig til at gå og nusse om det om formiddagen på årets længste dag ?
PC210112
Glædelig jul alle sammen (det kan man vel godt sige allerede, ikke?). Husk at kigge forbi i morgen, hvor der kommer en last-minute opskrift perfekt til juledagene.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar