MARTINY PODCAST S3E24 // SÆSONAFSLUTNING & EN UPDATE ♥


I dag runder jeg tredje sæson af Martiny Podcast af. Det sidste lille halve år har jeg hver søndag delt min nysgerrighed, mine tanker og broget flok af inspirerende gæster med jer, og nu er det tid til, at jeg tager en puster og fordøjer alt det, jeg har lært.
I episoden ser jeg både frem og tilbage i tiden, og så giver jeg jer en update på, hvor jeg er lige nu, både personligt og professionelt. Jeg taler om, hvordan det første halve år af 2018 har været for mig, og om hvordan det går med mine intentioner og mit ord for året, som jeg delte i sæsonens første episode. Derudover ser jeg også lidt ud i fremtiden, der i øjeblikket er underlig svær at spå om. Eller… Det er den nok i virkeligheden altid, tror I ikke?
Ellers vil jeg bare sige en kæmpe TAK til alle jer, som har lyttet med. Det har været en fornøjelse at producere denne sæson, og jeg glæder mig allerede til at vende retur med fornyet energi ♥
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… hvorfor jeg har brug for en pause fra podcastet
… hvordan det er gået i min lille forretning det sidste halve år
… hvorfor det ikke altid er optimalt, når man har lyst til at arbejde hele tiden
… hvorfor jeg vil øve mig i at holde fri
… hvordan jeg har brugt mit ord for 2018
… at jeg er blevet bedre til at sige nej
… hvad jeg har lært mere om det sidste halve år
… hvad der skal ske i mit liv resten af 2018.


8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma 🙂 Spændende sæson afslutning med mange gode tanker og refleksioner til dig selv såvel som os læsere. Jeg kan så meget relatere til det med at man er bange for at gå offline i frygten for kedsomhed. Hver sommer de sidste mange år har jeg altid ladet al elektronik (telefon, computer etc.) blevet hjemme, mens jeg har været ude at rejse. Når jeg ikke har min telefon på mig, savner jeg den faktisk aldrig – kun i de der små FOMO øjeblikke hvor jeg bliver fuldstændig panikken ved tanken om alt det jeg dog må gå glip af for så kun at indse når jeg kommer online, at jeg ikke er gået glip af noget som helst haha. Jeg har også altid Sebastian som min “kontaktperson” til omverden, de perioder hvor jeg har været ude at rejse uden telefon. Det har fungeret glimerende, og har endnu til gode at nogle skulle have fat i mig, sålænge jeg ikke har været væk i mere end et par uger. Lyder til at det bliver godt for dig at gå helt offline, men kan godt forstå at det er svært, når man “lever” af de sociale medier og i det hele taget den platform man har opbygget dels ved at være online. Synes dog det er fedt at bloggere går offline, for mange læsere spejler sig jo et eller andet sted i de mennesker, de følger online, så ved at man som blogger går offline, signalere man jo også til sine læsere, at det altså er vigtigt, at vi fra tid til anden er væk fra internettet, for ligeså fantastisk som det er, ligeså ødelæggende kan det også være – i hvert fald min erfaring. Det er en balance – ligesom med så meget andet 🙂 Og hvor er det spændende med de store planer, du går og bakser med, har en lille idé om hvad det kunne være, nu hvor du nævner tilladelser fra kommunen (hæhæ), men glæder mig til at du offentliggøre det på den anden side af sommer. Al held og lykke til <3 Dejlig sommer til dig. Kh den altid faste podcastfølger 😉 /Anne

  1. Hej Anne 🙂
   Jeg tror det er så sundt at tage tid offline, og jeg gør det også ofte, når jeg rejser. Men jeg har faktisk aldrig gjort det i mere end en halv dag, når jeg “bare” har været hjemme. Tænker at oplevelsen nok bliver en anden (og noget mere kedelig, hæhæ), når der ikke sker så meget nyt og spændende, men jeg tror faktisk, det vil være en god udfordring for mig.
   KH og rigtig god sommer <3

 2. Øv, at det allerede er tid til en sæsonafslutning! Det har været en hyggelig tradition for mig at slutte søndagen og weekenden af med dine (og dem, du har interviewets) kloge ord i ørerne. Selvom det er uvist, hvornår du starter en ny sæson, så glæder jeg mig allerede ?

  1. Du er sød, Anne <3 Tak fordi du har lyttet med og for dine altid skønne kommentarer.

 3. Selv tak for en vellavet podcast. Jeg nyder altid at lytte med og ser allerede frem til næste sæson!

 4. Jeg tror også netop, at det er i hverdagen eller når der ikke er så mange planer, at det er vigtigt, at man kan lægge elektronikken fra sig. Hvis dét skræmmer én og man tænker, at man vil komme til at kede sig, så er det vist med at få det gjort. Det er ærgerligt (men forståeligt), at mennesker i dag er så bange for at kede sig. Der sker så mange fede ting i hovedet på én, når man ikke har den nemme løsning lige ved hånden, når der ikke hele tiden er støj fra alle sider og kanter – og når fravalget ikke skyldes en særlig rejse til udlandet, for så er “hjemme” jo stadig forbundet med computer, telefon, netflix og hvad der nu ellers måtte være. Éns hjem og miljøet omkring det kan jo så meget mere end dét, og jeg synes, at vi skylder os selv og hinanden at lægge mærke til det, for jo sgu, vi kan se en helt masse ting på ny, når vi ikke føler os afhængige af internettet som værende det, der får os til at være en del af verden.
  Som en anden skriver, så tror jeg også, at jeg – og mange andre læsere – efterhånden har et bud på, hvad du går og roder med! Held og lykke med det, i hvert fald, og god sommer!

Skriv en kommentar