MARTINY PODCAST S4E12 – Q&A

Q&A-episode

Denne sæson af Martiny Podcast har jeg introduceret et nyt format, hvor I får mulighed for at påvirke indholdet og stille jeres spørgsmål. I kan lytte den første Q&A-episode lige her, der handler om kakaoceremonier, prævention og livet som selvstændig, og den anden episode lige her, der handler om kost, iværksætteri og fremtidsdrømme.

Jeres spørgsmål

I har haft mulighed for at sende mig spørgsmål på Instagram og via mail, og jeg forsøger hver gang at vælge en god blanding af personlige spørgsmål, både lette og tunge emner samt spørgsmål om min forretning og iværksætteri.

I denne episode kommer jeg omkring værdien af min uddannelse, og hvordan jeg bruger/ikke bruger den i mit arbejde i dag. Jeg taler om, hvordan mine interesser har udviklet sig gennem årene, og hvorfor det er så vigtigt, at vi giver os selv lov til at fylde mere – både fysisk og personlighedsmæssigt.

Jeg håber, I vil nyde at lytte med ♥

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… min uddannelse, og hvordan jeg bruger/ikke bruger den i mit nuværende arbejde
… hvordan jeg definerer min ‘livstil’
… hvordan mine interesser for mad, bevægelse og spiritualitet har udviklet sig gennem årene
… følelsen af at fylde for meget
… hvordan jeg kan være bange for at blive misforstået
… hvordan man finder den rette balance og spiser intuitivt
… hvorfor vi er tiltrukket af mennesker, der tør fylde

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Tak for en super dejlig podcastepisode, Emma! Du spreder jo kærlighed og god stemning – især i forhold til din snak om intuitiv spisning og næring ❤️ Det giver så god mening at lære at holde af den naturlige form, som passer til ens krop, også selvom man ikke lige synes, at det passer ind i forhold til ens ideal eller behov for kontrol. Tror de fleste ville have godt af at lytte lidt mere efter, hvad kroppen har brug for, som du også siger ?

  2. Wauw jeg blev overrasket, da du nævnte min kommentar 🙂 Meget fint svar og du gør det på den helt fine måde. Jeg kan spejle mig utrolig meget i dig, jeg er også selv spirituel og har været det hele mit liv. Er heldigvis ikke flov over det mere, da det giver mig enormt meget. Du fylder på ingen måde for meget, jeg synes du er meget autentisk og dig selv og det klæder dig at du ikke har taget en påtaget rolle på dig. Og det var et godt råd du sagde: Dem man godt kan lide “fylder noget” eller ER noget vil jeg sige. De er jo inspirerende – så det vil jeg prøve at huske på 🙂 Kh

Skriv en kommentar