Martiny Podcast S4E14 – Soloshow – At yde selvomsorg

 

At yde selvomsorg

#selfcare. Vi ser det hér, dér og alle vegne på de sociale medier, og jeg er prædiker også selv. Husk at yde selvomsorg. Gå til yoga, spis økologisk superfood, få en ansigtsbehandling. Men er det egentlig det, selvomsorg handler om?

 

LYT OGSÅ TIL: S4E10 – Soloshow – Behovet for kontrol

 

Mad, bevægelse og selvforkælelse kan uden tvivl være en del af det at yde selvomsorg. Men da jeg for nogle uger siden fik en (lille-bitte) åbenbaring, gik det op for mig, at det først og fremmest handler om noget helt andet: At give sig selv (og bede om) det, man har brug for.

 

LYT OGSÅ TIL: S4E6 – Soloshow – Jalousi & forbilleder

 

Denne episode handler om netop dét. Om selvomsorg, hvad det (ikke) er, og hvordan vi kan øve os i det. Jeg håber, I vil nyde, at lytte med ♥

Og hey! Jeg er nysgerrig! Hvilke tanker satte dagens episode gang i hos dig? Hvordan yder du dig selv omsorg? Hvordan ser er #selfcare for dig? Del meget gerne i kommentarfeltet.

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

 

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan du kan vinde et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære
… hvorfor selfcare er blevet moderne
… hvorfor den livstil, vi ser hos influencers på de sociale medier ikke er realistisk
… hvad selvomsorg i virkeligheden handler om
… hvordan vi kan øve os i at mærke, give udtryk for og handle på vores behov.

 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Konkurrence: Del på Instagram & vind min e-bog Hverdagsvelvære

Del i din Instagram Story, at du lytter til Martiny Podcast og tag mig @emmamartiny. Så deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcaste

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar