MARTINY PODCAST S4E20 – Q&A

Q&A-episode

Denne sæson af Martiny Podcast har jeg introduceret et nyt format, hvor I får mulighed for at påvirke indholdet og stille jeres spørgsmål. Dagen episode er altså bygget op om de spørgsmål, I har sendt min vej på Instagram.

I kan lytte den første Q&A-episode lige her, der handler om kakaoceremonier, prævention og livet som selvstændig, og den anden episode lige her, der handler om kost, iværksætteri og fremtidsdrømme. I tredje Q&A-episode talte jeg om hormonbalance, kolonihavedrømme og coping-mekanismer, og I kan finde den lige her. 

Jeres spørgsmål

I har haft mulighed for at sende mig spørgsmål på Instagram og via mail, og jeg forsøger hver gang at vælge en god blanding af personlige spørgsmål, både lette og tunge emner samt spørgsmål om min forretning og iværksætteri.

I denne episode taler jeg om parforhold – alt fra langdistanceforhold til at støtte hinandens interesser – om min spiritualitet, og hvordan den har udviklet sig, samt hvordan jeg håndterer kritik.

Jeg håber, I vil nyde at lytte med ♥

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… work-life-balance og min forestilling om, hvordan vi vil kombinere familie- og arbejdsliv.
… at udforske sin egen spiritualitet, og hvordan min spiritualitet har udviklet sig.
… hvorvidt jeg interesserer mig for politik, og hvad jeg vil stemme til valget.
… mine fremtidsplaner for mine virksomheder.
… hvordan Simon forholder sig til min interesse for spiritualitet.
… hvordan jeg håndterer kritik.
… mine bedste råd til langdistanceforhold.

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma,
  Tak for en virkelig god podcastserie!
  Jeg er især rigtig glad for episoderne hvor du selv taler om forskellige emner/ Q&A episoderne. Jeg føler mig altid inspireret og i godt humør efter at have lyttet til dem.
  Jeg håber du fortsætter med dem.
  Venlig hilsen
  Nadia.

  1. Hej Nadia
   Det er bare så dejligt at høre! Jeg glæder mig til at vende retur med næste sæson.

Skriv en kommentar