MARTINY PODCAST S4E21 – SÆSONAFSLUTNING

Q&A-episode

Tænk engang! Vi er simpelthen nået til afslutningen på denne sæson af Martiny Podcast. Jeg synes, det er helt vildt, at podcastet nu har fire år på bagen, og det gør mig så glad, at der kun er flere og flere, der har lyst til at lytte med.

I dagens episode kigger jeg både frem og tilbage. Jeg deler, hvordan mit liv så ud for et år siden, da jeg afsluttede sidste sæson, og hvordan det var en tid med en stor mavepuster og bristede drømme. Og så deler jeg, hvor jeg er i dag, og hvad mine drømme og planer er for den kommende tid.

Jeres inputs til den nye sæson

Og bare rolig: Podcastet vender retur! Det lover jeg! Men helt præcis hvordan og i hvilken form, det er jeg ikke helt sikker på endnu. Jeg har en del drømme og nye idéer, som jeg deler i dagens episode, og så håber jeg også, at I har lyst til at give jeres inputs.

Jeg er især interesserede i at høre, hvem jeres drømmegæst til Martiny Podcast er, og så er jeg også på udkig efter en, der vil hjælpe mig med at lave en ny jingle/intro. Send endelig jeres tanker + anbefalinger min vej, enten i kommentarfeltet, på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk.

Tusind tak fordi, I har lyttet med denne sæson. Jeg håber, I har nydt det ♥

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan mit liv så ud for et år siden, og hvordan det har ændret sig siden da
… hvordan jeg er blevet bedre til at prioritere mit helbred
… hvordan jeg planlægger min sommerferie
… det store projekt, jeg arbejdede på sidste år, som faldt fra hinanden
… at rejse sig igen efter en stor mavepuster
… mine sommerferieplaner og det sidste halvår af 2019
… mine drømme for podcastets fremtid

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma ?
  Jeg glæder mig til, at du tager hul på femte sæson!
  Jeg har nogle forslag til gæster. Nu nævnte du i sæsonafslutningen, at du gerne vil sætte barren lidt højt, og måske hæver mine forslag barren lidt for meget. Men here goes: Le Gammeltoft og Stéphanie Surrugue er begge kvinder, jeg synes, er vildt inspirerende og velovervejede at lytte til – især i forhold til kultur og at skabe sin egen vej. Derudover kunne Tommy Ahlers være vildt interessant, og jeg tænker, han kan være relevant for podcasten med viklerne ‘iværksætteri’, ‘at turde at springe ud i det’, og ‘du lærer af dine fejl’ ?

 2. Hej Emma,

  Jeg kunne godt tænke mig at høre dig i samtale med Sara Jin Smidt, der står bag healthyskinnybitch.dk. Jeg henter stor inspiration fra jer begge, selvom I har to ret forskellige tilgange til sundhed og motion/bevægelse

  Mvh.
  Pernille.

  1. Hej Pernille 🙂 Godt forslag – Sara er mega sej! Men jeg må indrømme, at vi er så uenige, når det kommer til sundhed, at jeg ikke synes, hendes metoder passer til det budskab, jeg gerne vil dele i mit podcast 🙂

Skriv en kommentar