Martiny Podcast S4E7 – Cecilie Rude om at mærke efter

Interview med Cecilie Rude

I denne uge vil Cecilie Rude tage os med på sin rejse. Fra et super prestigefyldt og stressende liv på karrierestigen til en spirituel og transformerende oplevelse på Bali. Og hjem igen, for Cecilies rejse er langt fra slut, selvom hun sidste år vende retur fra en helt fantastiske Eat Pray Love-oplevelse med et helt nyt perspektiv på livet.

Om at mærke efter

Jeg tror, de fleste af os kan nikke genkendende til dele af Cecilies historie. Det er nemt at leve et liv, der ser pænt ud på papiret, uden vi egentligt får forholdt os til, hvad vi ønsker. Om vi har det godt, om vi føler os autentiske, eller om vi bare gør alt det, vi forestiller os, man bør gøre.

Som jeg ser det, er det mest transformerende ved Cecilies rejse ikke turen til Bali i sig selv. Det er, som hun selv beskriver det, at hun for første gang (måske nogensinde) mærkede efter. Hun mærkede sig selv, sådan rigtigt. Og det kan vi alle øve os i at gøre mere, ligegyldigt om vi sidder på en Balistrand eller i sommetider grå og regnfulde Danmark

Find Cecilie her:

https://www.facebook.com/eventscecilierude

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan Cecilie ville have præsenteret sig selv for to år siden
… det store skifte, der ændrede Cecilies liv
… Cecilies stresskolaps, og hvornår det gik op for hende, at noget var helt galt

… hvordan en interesse for træning og kost udviklede sig til en spiseforstyrrelse
… hvordan Cecilie begyndte at date og søge bekræftigelse hos mænd
… det angstanfald, der resulterede i en sygemelding
… hvorfor Cecilie var angst for at være alene
… om at leve det perfekte liv – på papiret.
… hvorfor Cecilie valgte at tage til Bali
… hvordan turen til Bali endte med at blive en indre, spirituel rejse
… hvordan Cecilies barndom har påvirket hende
… hvordan hun vil præsentere sig selv i dag
… hvorfor det er en udfordring at komme hjem

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Tak Cecilie og Emma for et berigende podcast. Så fint med fokus på indre skønhed og taknemmelighed for de små hverdagsting. Taknemmelighed har længe været en af min kæpheste. Jeg mener at taknemmelighedens frekvens er meget tæt på kærlighedens svingning. Den positive psykologi arbejder da også helt konkret med taknemmelighedsøvelser fx. det at skrive tasknemmelighedsdagbog.

    Så tak med tak med tak på 🙂
    Jon

Skriv en kommentar