Sådan gemmer du din e-bog

Her kan du se, hvordan du gemmer din e-bog ned på dine enheder

 

Sådan gemmer du e-bogen på Mac

1) I din ordrebekræftelses-mail finder du et link til at downloade e-bogen. Linket er gyldigt i 14 dage, og kan bruges sammenlagt 3 gange, hvis du f.eks. gerne vil have e-bogen på både din computer og tablet/smartphone.

 

 

 

2) Tryk på download-linket i din ordrebekræftelse. E-bogen downloades nu til din computer som en “zip” fil. Hvis du ikke har valgt en mappe, som du ønsker at gemme e-bogen i, gemmes den automatisk i mappen “overførsler”.

 

 

 

3) Find mappen “Overførsler”. Dobbeltklik på e-bogen, så den udpakkes automatisk.

 

 

 

4) Når e-bogen er udpakket, kan du flyttet den til en mappe, som du ønsker, at den skal gemmes i (du kan f.eks. flytte bogen over i programmet “bøger”).

 

 

 

 

Sådan gemmer du e-bogen på Windows

1) I din ordrebekræftelses-mail finder du et link til at downloade e-bogen. Linket er gyldigt i 14 dage, og kan bruges sammenlagt 3 gange, hvis du f.eks. gerne vil have e-bogen på både din computer og tablet/smartphone.

 

 

 

2) Tryk på download-linket i din ordrebekræftelse. Tryk herefter “gem som”, og vælg, hvilken mappe e-bogen skal gemmes i. Hvis du ikke har valgt, hvilken mappe som du ønsker at gemme e-bogen i, gemmes den automatisk i mappen “overførsler”

 

 

 

3) Åben mappen, hvor e-bogen er gemt (fx Overførsler). Højreklik på e-bogen, og vælg “Udpak alle” for at udpakke zip-filen.

 

 

 

4) Når e-bogen er udpakket kan du flyttet bogen til den mappe, som du ønsker at den skal gemmes i.

 

 

 

Sådan gemmer du e-bogen på iPhone & iPad

1) I din ordrebekræftelses mail finder du et link til at downloade e-bogen. Linket er gyldigt i 14 dage, og kan bruges sammenlagt 3 gange hvis du f.eks. gerne vil have e-bogen på både din computer og tablet/smartphone.

2) Tryk på download-linket i din ordrebekræftelse. E-bogen downloades nu til din smartphone. Den blå linje indikerer, hvor langt din download er nået.

 

 

3) Når e-bogen er downloadet, åbnes den automatisk – herfra skal du klikke på ikonet placeret på i midten i bunden af skærmen, som viser en firkant med en pil som peger opad.

4) Swipe til herefter højre, og vælg “kopier til bøger”. E-bogen gemmes nu i appen “bøger”, hvor den kan findes, når du skal bruge den.

 

  0
  Kurv
  Du er 599 kr. fra at opnå fri fragt.
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Calculate Shipping
   Scroll to Top