Sæsonpremiere med Emma Martiny

Sæsonpremiere med Emma Martiny

 

Hvor har jeg glædet mig til at byde jer velkommen til denne sæsonpremiere, som sætter gang i en helt ny sæson af MARTINYs Podcast. Meget vand er løbet i åen, siden jeg sidst sluttede mikrofonen til, og trykkede på ‘optag’. Jeg er blevet mor, har købt et hus og fået min første fuldtidsansatte. Store og livstransformerende begivenheder, der har efterladt mig med en følelse af at have ‘vokseværk’ i livet. Meget af det, jeg troede, jeg vidste, er blevet kastet op i luften. Jeg er blevet mindet om, hvor lidt jeg ved, og hvor meget jeg har at lære.

Jeg ved dog, at de udfordringer, jeg møder i min hverdag, ikke er mine alene. Derfor håber jeg, at vi i MARTINYs Podcast kan finde fællesskab, hvor vi kan udvikle os, få perspektiv og klogere på. Igennem samtaler og mine egne refleksioner, håber jeg på at kunne inspirere dig til at skabe mere hverdagsvelvære i dit liv. Jeg håber du har lyst til at lytte til sæsonpremieren!

LYT MED TIL MARTINYS PODCAST SÆSONPREMIERE LIGE HER

LYT OGSÅ TIL: Hormonel ubalance – soloshow eller Hverdagsvelvære – soloshow eller måske Få ro på bekymringerne – soloshow 

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på instagram eller til mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Anmeld podcastet

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Tak ♥

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej hvor jeg glæder mig til at høre den nye sæson! Jeg har savnet din podcast og dine perspektiver på stort og småt. Tak for at du vender tilbage til mikrofonen 🙂

Skriv en kommentar